Προολυμπιακό τουρνουά πόλο ανδρών: Αποκλείστηκε η Τουρκία λόγω κρουσμάτων κορονοϊού!

Η Τουρκία, στον όμιλο της Εθνικής ομάδας, αποκλείστηκε από το προολυμπιακό τουρνουά πόλο ανδρών που ξεκίνησε σήμερα (14/2) στο Ρότερνταμ. Τέσσερις παίκτες βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και οι γείτονες αποκλείστηκαν πριν ακόμη δώσουν τον πρώτο τους αγώνα!

Θέμα προέκυψε με το...καλημέρα στο προολυμπιακό τουρνουά πόλο ανδρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις παίκτες της εθνικής ομάδας της Τουρκίας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό σήμερα (14/2) το πρωί και έτσι οι γείτονες αποκλείονται!

Θυμίζουμε πως όπως έχει ανακοινωθεί στα τρία θετικά κρούσματα σε μια ομάδα, αυτομάτως μένει εκτός από το προολυμπιακό τουρνουά. Φυσικά η Τουρκία δεν είχε ελπίδες πρόκρισης, ωστόσο υπάρχει προβληματισμός γιατί οι γείτονες ταξίδεψαν κανονικά στην Ολλανδία και το Ρότερνταμ και σήμερα (14/1) λίγες ώρες πριν από τη σέντρα και τον αγώνα με το Μαυροβούνιο, ανακοινώθηκε πως μένουν εκτός από το τουρνουά!

Φυσικά το ματς με το Μαυροβούνιο που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα Κυριακή στις 18.30 δεν θα γίνει. Σύμφωνα με το πρόγραμμα η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών θα έπαιζε με την Τουρκία την Τρίτη (16/2) αλλά τώρα θα κάνει το ρεπό της, μια ημέρα μάλιστα πριν από το ντέρμπι του ομίλου με το Μαυροβούνιο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα