Πόλο: Αποσύρεται ο Παναθηναϊκός από το πρωτάθλημα νέων λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα νέων στο πόλο ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» πήραν την απόφαση να αποσύρουν την ομάδα λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι αποσύρει την ομάδα Νέων του συλλόγου από την τελική φάση του αντίστοιχου ηλικιακού πρωταθλήματος πόλο. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση η απόφαση ελήφθη για να σταματήσει η αλυσίδα κρουσμάτων κορονοϊού που προέκυψε στην τελική φάση της Α2.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος γνωστοποιεί ότι αποσύρει την ομάδα Νέων του τμήματος υδατοσφαίρισης από την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος που θα γίνει το τριήμερο 30 Ιουλίου-1 Αυγούστου.

Το «τριφύλλι» με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των αθλητών του αλλά και των αντιπάλων του προχώρησε στη συγκεκριμένη απόφαση, θέτοντας για ακόμα μια φορά την υγεία πάνω από οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Ο Παναθηναϊκός σεβόμενος τον κόπο των αθλητών όλων των ομάδων αλλά και την Εθνική ομάδα Νέων, αποσύρει την ομάδα Νέων με «αγωνιστικό» κόστος, με την ελπίδα να σταματήσει η αλυσίδα κρουσμάτων Covid, που έκανε την εμφάνιση της στην τελική φάση της Α2 Κατηγορίας.

Η φιλοσοφία και η νοοτροπία της συγκεκριμένης απόφασης συνδέεται άμεσα και με την απόσυρση της ομάδας νεανίδων μπάσκετ του «τριφυλλιού» πριν λίγες ημέρες για τους ίδιους ακριβώς λόγους».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα