Πόλο: Στα χέρια των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα» ο κουμπαράς-δώρο από ομάδες του πρωταθλήματος νεανίδων

Πραγματοποιήθηκαν και τα τελευταία παιχνίδια του έτους που φεύγει σε λίγες ώρες, όσον αφορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα νεανίδων στην υδατοσφαίριση. Παράλληλα οι ομάδες του Β' ομίλου Αττικής παρέδωσαν στους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα» τον κουμπαρά με τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει για να συμβάλουν στο έργο της οργάνωσης.

Με τους αγώνες σε τέσσερις ομίλους στη Β' φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος νεανίδων (Κ17) υδατοσφαίρισης ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα για το 2021.

Στην ανάπαυλα μεταξύ των δύο αγώνων που έγιναν στο Ιλίσιο κολυμβητήριο παραδόθηκε στην εκπρόσωπο των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα», Μαριάννα Φιλιποππούλου, ο κουμπαράς με τα χρήματα που συλλέχθηκαν υπέρ του έργου τους, από τους Μάρκο Κορελόπουλο και Δημήτρη Κύρκο.

Αξίζει να τονιστεί ότι σε αυτή την πρωτοβουλία και δράση συμμετείχαν χωρίς δεύτερη σκέψη οι ομάδες του Β' ομίλου, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΓΣ Ηλιούπολης, Ηλυσιακός ΑΟ και ΝΟ Βουλιαγμένης και την «αγκάλιασε» αμέσως η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Τα αποτελέσματα των ομίλων

Α' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (κολυμβητήριο Χαλανδρίου)

Εθνικός - Πανιώνιος 17-5, Ολυμπιακός - Εθνικός 17-10, Ολυμπιακός Αλίμου - Πανιώνιος 7-12, Ολυμπιακός - Ολυμπιακός Αλίμου 18-7, Πανιώνιος - Ολυμπιακός 3-17, Ολυμπιακός Αλίμου - Εθνικός 12-19.

Β' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ιλίσιο κολυμβητήριο)

ΝΟ Βουλιαγμένης - Ηλυσιακός 16-3, ΑΝΟ Γλυφάδας - ΓΣ Ηλιούπολης 24-2, ΑΝΟ Γλυφάδας - Ηλυσιακός 16-4, ΓΣ Ηλιούπολης - ΝΟ Βουλιαγμένης 3-13, Ηλυσιακός - ΓΣ Ηλιούπολης 2-3, ΝΟ Βουλιαγμένης - ΑΝΟ Γλυφάδας 4-8.

ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Εθνικό κολυμβητήριο)

ΝΕ Πατρών - ΠΑΟΚ 8-12, ΝΕ Πατρών - ΕΑΤΕΚ 14-12, ΠΑΟΚ - ΕΑΤΕΚ 10-4.

ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ (κολυμβητήριο Χανίων)

ΝΟ Χανίων - ΝΟ Ρεθύμνου 11-5


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα