Παγκόσμιο Κύπελλο Υγρού Στίβου: Στον ίδιο όμιλο με την Κροατία οι άνδρες

Διεξήχθη στη Βουδαπέστη η κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Υγρού Στίβου για το πόλο ανδρών. Στον Β’ όμιλο με Ιαπωνία, Γερμανία και Κροατία η εθνική.  

Η εθνική ανδρών έμαθε τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στην Ουγγαρία, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου. Κληρώθηκε στον Β’ Όμιλο με Ιαπωνία, Γερμανία και Κροατία.

Αναλυτικά η κλήρωση των ανδρών

Α’ Όμιλος (Βουδαπέστη): Ουγγαρία, Γεωργία, Βραζιλία, Μαυροβούνιο.

Β’ Όμιλος (Ντέμπρετσεν): Ελλάδα, Ιαπωνία, Γερμανία, Κροατία.

Γ’ Όμιλος (Σοπρόν): Ισπανία, Ν. Αφρική, Ιταλία, Καναδάς,

Δ’ Όμιλος (Ζέγκεντ): Σερβία, Καζακστάν, Αυστραλία, ΗΠΑ.

Και στους άνδρες το σύστημα είναι ίδιο με των γυναικών. Φυσικά η Κροατία είναι ο μεγάλος αντίπαλος για την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου.

Εάν έρθει η πρώτη θέση, σε έναν όμιλο όπου και η Ιαπωνία θέλει προσοχή με το πόλο που παίζει, τότε θα περάσει η Ελλάδα απευθείας στα προημιτελικά και θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της. Θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Γ3 - Δ2.

Σε διαφορετική περίπτωση, η Εθνική εάν μείνει πίσω από την Κροατία, θα δώσει νοκ-άουτ αγώνα με τον 3ο του Α' ομίλου και εφόσον περάσει θα πάει σε έναν προημιτελικό με αντίπαλο τον πρώτο του Δ' Ομίλου που μπορεί να είναι η Σερβία.

Φυσικά όλα αυτά είναι σενάρια και απλά εξηγούμε πως έχει το σύστημα και τι μπορεί να ακολουθήσει από τη φάση των ομίλων.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα