Ευρωπαϊκό Πρωταθλημα Νέων Γυναικών: Ήττα για την Εθνική από την Ουγγαρία (14-10)

Η Εθνική ομάδα πόλο Νέων γυναικών γνώρισε την ήττα με 14-10 από την Ουγγαρία στη δεύτερη αγωνιστική του Γ’ ομίλου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Νετάνια του Ισραήλ.

Την ήττα γνώρισε η Εθνική μας ομάδα πόλο Νέων γυναικών (Κ19) από την Ουγγαρία με 14-10 στη δεύτερη αγωνιστική του Γ' ομίλου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Νετάνια του Ισραήλ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αιφνιδιάστηκε στην πρώτη περίοδο όταν βρέθηκε να χάνει 4-0 και παρότι στη συνέχεια προσπάθησε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, τελικά δεν αποσόβησε την ήττα από την αντίπαλό του.

Κορυφαία σκόρερ για την ελληνική ομάδα ήταν η Στεφανία Σάντα με τρία τέρματα.

Αύριο (6/7, 17:30) η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει τη Γερμανία. Η Γερμανία ηττήθηκε 23-4 από την Ουγγαρία και νίκησε 25-4 την Ελβετία.

ΕΛΛAΔΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ 10-14

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 3-4, 4-5, 3-1

ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη): Μαυρωτά, Σάντα 3, Καϊάφα, Σιούτη 2, Μουστακαρία, Τσιμάρα Ευδοκία 1, Τορνάρου, Καλογεροπούλου, Κουρέτα (ενσωματώθηκε σήμερα στην αποστολή) 1, Τριχά 2, Χαλδαίου 1, Αγγελίδη, Καραγιάννη.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Νέσμελι, Όμπελι 1, Φέκετε 1, Χάιντου 2, Μακσάι 5, Σούμεγκι, Βάρο, Νόρα Γκολοπέντζα, Ζέγκεντι 3, Κόκα, Ίρμες, Ντόμσοντι 2, Σόνια Γκολοπέντζα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα