Εθνική γυναικών: Φιλική νίκη με 11-10 επί των ΗΠΑ

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών επιβλήθηκε 11-10 των ΗΠΑ σε φιλικό προετοιμασίας στο «Αντ. Δημητρόπουλος» της Γλυφάδας.

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών συνεχίζει την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ (27/8-10/9) και νίκησε 11-10 σε φιλική αναμέτρηση τις ΗΠΑ στο κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος» της Γλυφάδας.

Τα δύο συγκροτήματα πραγματοποιούν κοινές προπονήσεις, ενώ η προπονήτρια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Αλεξία Καμένου, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Η «γαλανόλευκη» πήρε το προβάδισμα από την πρώτη κιόλας περίοδο (4-3) και διατήρησε τα «ηνία» του ματς ως το φινάλε, με πρώτη σκόρερ την Μυριοκεφαλιτάκη που πέτυχε τρία γκολ. Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος και ο γενικός διευθυντής της Ομοσπονδίας Γιάννης Γιαννουρής.

Η κοινή προετοιμασία με τις ΗΠΑ θα συνεχιστεί μέχρι τη Δευτέρα (18/7), με κοινές προπονήσεις και ανεπίσημα φιλικά, το πρωί στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευλπίδων και το απόγευμα στον Λαιμό Βουλιαγμένης.

ΕΛΛΑΔΑ - ΗΠΑ 11-10

Οκτάλεπτα: 4-3, 3-3, 3-3, 1-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμένου): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 2, Καϊάφα, Ελληνιάδη, Πλευρίτου Μ. 1, Ξενάκη 1, Νίνου Ειρ. 1, Φουντωτού 1, Αγγελίδη, Πλευρίτου Β. 1, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Σωτηρέλη, Τσιμάρα Ε. 1, Μουστακαρία.

ΗΠΑ (Νάταλι Μπένσον): Αϊχερμπέργκερ, Οράιλι, Πρέντις 1, Χικς, Τζόνσον 3, Σάμο, Ρόεμερ 2, Άουσμους, Χαμολίτο, Σέκουλιτς, Βέμπερ, Ντρέικ 1, Γουίλιαμς, Σμιθ 1, Φλιν Τζ. 2, Μόργκαν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα