Με το δεξί και οι Νεάνιδες στο Παγκόσμιο

Ιδανικό ξεκίνημα και για την Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου. Στην πρεμιέρα η «γαλανόλευκη» κέρδισε σήμερα (27/8) το μεσημέρι τη Βραζιλία με 18-6.

Σαρωτική η Εθνική Νεανίδων στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που ξεκίνησε σήμερα στο Βελιγράδι. Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου συνέτριψαν 18-6 τη Βραζιλία, σε έναν αγώνα όπου ήταν κυρίαρχα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η Εθνική μας προηγήθηκε 6-0 στα μέσα της δεύτερης περιόδου και στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 7-2. Στο τρίτο οκτάλεπτο, η Εθνική μας είχε τον πρώτο λόγο αλλά δεν έπαιξε καλή άμυνα. Σκόραρε έξι φορές αλλά δέχθηκε και τέσσερα τέρματα, σε μια περίοδο όπου οι άμυνες πήγαν...περίπατο.

Τα τελευταία οκτώ λεπτά ανήκαν στην Εθνική μας. Με ένα 5-0 ανέβασε τη διαφορά στα δώδεκα τέρματα διαφορά (18-6) και έκλεισαν ιδανικά το ματς της πρεμιέρας της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Στο άλλο ματς του ομίλου μας (Β’), η Αυστραλία κέρδισε άνετα 18-5 το Ουζμπεκιστάν, που είναι ο επόμενος αντίπαλος της Εθνικής μας. Αύριο (28/8) στις 11.20 ενώ στις 10.00 παίζουν Αυστραλία-Βραζιλία.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 4-2, 6-4, 5-0.
Ελλάδα: Μυριοκεφαλιτάκη 6, Ειρήνη Νίνου 6, Κοντονή 3, Παναγιώτη Νίνου 1, Λούδη 1, Κατσίμπρη 1.
Βραζιλία: Αμαράλ 3, Ντίας 2, Νοβάκοφ 1.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα