Ελλάδα – Ουγγαρία 10-11: Ήττα στο φινάλε για τους παίδες στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Η εθνική παίδων ηττήθηκε στον Βόλο από την Ουγγαρία στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο. Ο Άντρας Τοτ 24 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος διαμόρφωσε το 11-10 υπέρ των «Μαγυάρων». 

Έσπασαν καρδιές στον Βόλο στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος παίδων. Τελικά η Ουγγαρία με τέρμα του Τοτ 24 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος πήρε το χρυσό μετάλλιο, επικρατώντας της Ελλάδας με 11-10.

Ο τελικός ήταν συγκλονιστικός σε εξέλιξη. Η Ουγγαρία ξεκίνησε καλύτερα και είχε το προβάδισμα αλλά η Εθνική ποτέ δεν έχασε την επαφή της, ήταν μέσα στο ματς και στο τέλος του ημιχρόνου πέρασε και μπροστά με 6-5. Στο τρίτο οκτάλεπτο για πρώτη φορά μια ομάδα (Ουγγαρία) πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων (7-9), αλλά η Ελλάδα απάντησε άμεσα για το 9-9.

Στην τελευταία περίοδο έσπασαν καρδιές, με τις δυο ομάδες να παίζουν σκληρά. Η Ελλάδα ισοφάρισε 2.43 για το τέλος με τον Καρατζά αλλά η Ουγγαρία με τον Άντρας Τοτ 24 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, σε μια φάση όπου σταμάτησαν οι διεθνείς μας, νομίζοντας πως σφυρίχτηκε παράβαση, σκόραρε (10-11) και πήρε τη νίκη και το χρυσό μετάλλιο, αφού στην τελευταία επίθεση δεν κατάφερε η «γαλανόλευκη» για να σουτάρει.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-3, 3-5, 1-1

ΕΛΛΑΔΑ: Μαυριόπουλος, Λυκούδης, Κόκκινος 1, Καρατζάς 3, Καπράγκος, Λασκαρίδης 2, Ζερβουδάκης 2, Μητράκης, Ζαχόπουλος, Σιαμάς 2, Μπελέσης, Χωματάς, Κρατημένος
ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κις, Μπάλογκ 1, Α. Τοτ 1, Ντοροσλάι 1, Μέρο 2, Μ. Τοτ 1, Τατράι 1, Ρέγκος 1, Νάγκι 2, Χάβερκαμπφ, Σιμόν 1, Λουγκόσι, Μπόρμπελι


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα