Ολυμπιακός: Σπουδαία κίνηση με τη Σάντα

Εξαιρετική κίνηση από την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού που απέκτησε τη Στεφανία Σάντα. Μέλος της εθνικής που την Παρασκευή (9/9, 21.30) διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Σπλιτ. 

Η Στεφανία Σάντα στον Ολυμπιακό. Η 18χρονη διεθνής πολίστρια, κόρη του Πέτρε Σάντα, ο οποίος επίσης έχει παίξει στον Ολυμπιακό, βρίσκεται στο Σπλιτ αυτές τις μέρες με την εθνική ομάδα και φυσικά διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό.

Πλέον ο Ολυμπιακός από τα κορίτσια που βρίσκεται στο Σπλιτ, έχει στο ρόστερ του 10 διεθνείς που διεκδικούν την Παρασκευή (9/9, 21.30) την κορυφή της Ευρώπης.

Μιλάμε για τις Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου, Έλενα Ξενάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Φωτεινή Τριχά, Χριστίνα Σιούτη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Στεφανία Σάντα.

Δέκα κορίτσια από τα 15 που είναι στη διάθεση της Αλεξίας Καμμένου, ανήκουν στον υπερπρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Στεφανία Σάντα. Η διεθνής περιφερειακή (ημ. γέννησης 6/9/2004) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.

Η 18χρονη Στεφανία Σάντα αγωνιζόταν στην ομάδα Γυναικών του ΝΟ Βουλιαγμένης τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι μέλος της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών, ενώ με την Εθνική Νεανίδων μετράει δύο ασημένια μετάλλια, ένα στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου και ένα πέρυσι, στο Ευρωπαϊκό του Σίμπενικ.

Η δήλωση της Στεφανίας Σάντα στο olympiacossfp.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη, που θα είμαι μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας! Ο στόχος μου πάντα, όπως και των περισσότερων αθλητριών, είναι η νίκη. Οπότε, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για να πετύχω τον στόχο μου. Είναι μια μεγάλη χρονιά, γεμάτη διοργανώσεις και αγωνιστικές υποχρεώσεις και την περιμένω πώς και πώς».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα