World Cup Πόλο: Ήττα της Εθνικής από την Ισπανία στο φινάλε (8-11)

Η Εθνική Ανδρών ηττήθηκε με 8-11 από την αντίστοιχη της Ισπανίας στο παρθενικό παιχνίδι της για τον όμιλο της Ποντγκόριτσα στο World Cup πόλο.

Παρότι κοίταξε στα μάτια την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία στα τρία πρώτα οκτάλεπτα, η Εθνική Ανδρών γνώρισε την ήττα με 8-11 στο παρθενικό παιχνίδι της για τον όμιλο της Ποντγκόριτσα στο World Cup πόλο.

Η «γαλανόλευκη» μάλιστα βρέθηκε να προηγείται με 7-5 στις αρχές του τρίτου οκταλεπτου, ωστόσο οι Ίβηρες με αντεπίθεση διαρκείας προηγήθηκαν με 10-7, για να φτάσουν τελικά στη νίκη με 11-8.

Ο επόμενος αγώνας στον όμιλο των προκριματικών για την Εθνική μας είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (10/3) στις 20.30 (ώρα Ελλάδας) κόντρα στη Σερβία.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-3, 1-2, 1-4

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Παπαναστασίου 1, Φουντουλης 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Νικολαΐδης, Κάκαρης 1, Σολανάκης, Βλαχόπουλος 1, Τζωρτζάτος.

ΙΣΠΑΝΙΑ (Νταβίντ Μαρτίν): Αγκίρε, Μουναρίθ 5, Μπιέλ, Ντελ Τόρο, Σαναχούγια 1, Γκομίλα, Φάμερα, Καμπάνιας 2, Ταχούλ 1, Περόνε 1, Μάγιαρακ, Μπούστος 1, Λόριο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα