ΗΠΑ - Ελλάδα 18-5: Νέα φιλική ήττα για την Εθνική Γυναικών

Η Εθνική ομάδα πόλο Γυναικών γνώρισε νέα φιλική ήττα από τις ΗΠΑ στο κολυμβητήριο του Στάνφορντ με 18-5.

Στο τρίτο και τελευταίο επίσημο φιλικό με τις ΗΠΑ, πριν μεταβεί στο Λονγκ Μπιτς για την Τελική φάση του World Cup, η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών γνώρισε την ήττα με 18-5, στο κολυμβητήριο του Στάνφορντ.

Ήταν ένα κακό παιχνίδι για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα όπου συνάντησε και εχθρική διαιτησία. Οι διεθνείς μας δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, δείχνοντας σημάδια κούρασης λόγω της σκληρής προετοιμασίας.

Παράλληλα, όμως, σφυρίχτηκαν εις βάρος τους 19 αποβολές (16 ποινές για π.π. και 3 πέναλτι), ενώ οι δυο φουνταριστοί μας (Ξενάκη, Μυριοκεφαλιτάκη) αποβλήθηκαν νωρίς με αντικατάσταση.

Οι Αμερικανίδες πήραν από την αρχή ένα μεγάλο προβάδισμα και το αύξαναν μέχρι το φινάλε. Η αποστολή της Εθνικής θα βρεθεί το Σάββατο (17/6) στο Λονγκ Μπιτς και οι αγώνες της Τελικής φάσης του World Cup είναι 23-25/6.

Tα oκτάλεπτα: 5-1, 4-2, 5-2, 4-0.

Οι σκόρερ για την Εθνική μας: Σιούτη 3, Χυδηριώτη 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1.

Οι σκόρερ των ΗΠΑ: Στέφενς 3, Νιούσχολ 3, Φλιν 3, Σέκουλιτς 3, Άουσμους 2, Μούσελμαν 1, Πρεντίς 1, Ρέμερ 1, Τζίλχριστ 1.

Η σύνθεση της Ελλάδας (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ξενάκη, Νίνου, Ελληνιάδη, Σιούτη, Βασιλική Πλευρίτου, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Φουντωτού, Τριχά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα