Εθνική γυναικών: Φιλική ήττα από τις ΗΠΑ πριν το Παγκόσμιο

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών γνώρισε την ήττα με 10-14 από τις ΗΠΑ σε φιλικό παιχνίδι, πριν αναχωρήσει για την Ντόχα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Με ένα σπουδαίο φιλικό ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών πριν αναχωρήσει για την Ντόχα, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε με 10-14 από τις ΗΠΑ στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Ο βαθμός δυσκολίας ήταν βεβαίως πολύ μεγάλος, αλλά παραμονές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος η Αλεξία Καμμένου ήθελε να δοκιμάσει την ομάδα παίζοντας… στα κόκκινα.

Η Αλεξία Καμμένου χρησιμοποίησε στη θέση της φουνταριστού κατά διαστήματα τις Ξενάκη (που πήρε χρόνο παίζοντας και στη περιφέρεια), Μυριοκεφαλιτάκη που επανήλθε και Ασημάκη. Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε η Ελένη Σωτηρέλη, στη συνέχεια έπαιξε η Ευαγγελία Καρύτσα και στη τελευταία περίοδο η Χρυσή Διαμαντοπούλου (μαζί με την Ιωάννα Σταματοπούλου είναι οι δυο επιλογές για το παγκόσμιο).

Πρώτος αγώνας της Εθνικής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι αυτός την Κυριακή 4/2 στις 11:00 ώρα Ελλάδας με αντίπαλο την Γαλλία.

ΕΛΛΑΔΑ-ΗΠΑ 10-14

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 5-2, 3-6, 1-2

ΕΛΛΑΔΑ(Αλεξία Καμμένου): Σωτηρέλη, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ξενάκη 2, Ασημάκη 1, Πάτρα, Νίνου 3, Βασιλική Πλευρίτου, Γιαννοπούλου 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Καρύτσα, Ελληνιάδη, Τριχά 1, Διαμαντοπούλου..

ΗΠΑ( Άνταμ Κρικόριαν): Τζόνσον, Μούσελμαν 3, Πρέντις 1, Φατάλ 1, Φλιν 1, Στέφενς 2, Ράνεϊ, Νούεσουλ 2, Ρέμερ 2, Βέμπερ, Άουσμους 1, Λόνγκαν, Σέκουλιτς, Μαμολίτο 1.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα