Καμμένου: «Μια μεγάλη ευκαιρία απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο»

Δηλώσεις της Αλεξίας Καμμένου μετά την μεγάλη πρόκριση της Εθνικής πόλο γυναικών στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Ότι η Εθνική μας ομάδα ήταν η καλύτερη ομάδα στην αναμέτρηση κόντρα στην Ιταλία δήλωσε η Αλεξία Καμμένου μετά τη σπουδαία νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πόλο γυναικών όπου την Τετάρτη 14/2 θα αντιμετωπίσει για μια θέση στον τελικό την Ουγγαρία.

Η ομοσπονδιακή τεχνικός μίλησε ξανά για τις επιθετικές αρετές της ομάδα αν και τόνισε τα σημεία της τακτικής που πρέπει να βελτιώσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Κάπως έτσι είναι. Είμαστε καλύτερη ομάδα. Ήμασταν απίστευτοι στην επίθεση. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Θα διορθώσουμε κάποια πράγματα και θα παλέψουμε για μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Τεχνικά πρέπει να κοιτάξουμε και θέματα τακτικής στο παιχνίδι. Έχουμε θέματα να μελετήσουμε. Είναι σημαντικό ότι περάσαμε στην τετράδα μετά από πολλά χρόνια».

Για τις παίκτριές της: «Είναι καλές αθλήτριες. Έχω μεγάλη πίστη σε αυτές, έχουν δείξει ένα κομμάτι, πιστεύω ότι έχουν περιθώρια βελτίωσης»


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα