Προπονητής Γιαντράν: «Ο Ολυμπιακός κορυφαίος στην Ευρώπη»

Ένας ακόμη προπονητής υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό και την ποιότητα των παικτών του Θοδωρή Βλάχου. Αυτή τη φορά είναι η σειρά του κόουτς της Γιαντράν Σπλιτ, Ιβάν Ασίτς.

Προπονητής της Γιαντράν Σπλιτ είναι ο Ιβάν Ασίτς. Ένας τεχνικός κεφάλαιο του Κροατικού πόλο που έχει δουλέψει δίπλα στον μεγάλο Ράτκο Ρούντιτς αλλά και τον τωρινό Ομοσπονδιακό Τεχνικό της Κροατίας, Ίβιτσα Τούτσακ.

Ο Άσιτς κάνει τα πλάνα του λοιπόν για τον αγώνα με τους Πειραιώτες στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», γνωρίζοντας πως η ομάδα του δεν θα έχει εύκολο έργο. «Ανυπομονούμε να δούμε πώς θα παίξουμε εναντίον του κατόχου του τίτλου. Ο Ολυμπιακός είναι ένας κορυφαίος ευρωπαϊκός σύλλογος, είναι ισχυρός σε κάθε θέση και έχουν καλούς Κροάτες παίκτες. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο».

O τερματοφύλακας της ομάδας του Σπλιτ, Μάτε Άνιτς υπογράμμισε από την πλευρά του: «Είχαμε ένα δύσκολο τελείωμα το 2018 με την ήττα στα πέναλτι από τη Μλάντοστ στον ημιτελικό του Κυπέλλου, αλλά για άλλη μια φορά δείξαμε σε αυτό το παιχνίδι ότι είμαστε αρκετά ισχυροί για να παίξουμε εναντίον όλων. Ο Ολυμπιακός είναι προφανώς μια μεγάλη ομάδα, αλλά όλο και συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε».

Επιστροφή Κράπιτς, άρρωστος ο Ντέλιτς

Η Γιαντράν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα έχει στη σύνθεσή της ύστερα από καιρό και τον Ιβάν Κράπιτς. O έμπειρος Κροάτης φουνταριστός ήταν εκτός λόγω ενός τραυματισμού αλλά ξεπέρασε το πρόβλημα και θα παίξει. Μιλάμε για έναν παίκτη που ήταν μέλος της Κροατίας το 2016 στο Ρίο (ασημένιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες) και το 2017 στη Βουδαπέστη (χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα). Αντίθετα, ο Μαρίν Ντέλιτς είναι άρρωστος και δεν υπολογίζεται, σύμφωνα με τα όσα είπε ο προπονητής των Κροατών.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα