Στον τελικό οι Γκόφερς, Μπάκλινγκ του Ολυμπιακού!

Η πανίσχυρη ομάδα των ΗΠΑ και η γηπεδούχος Αυστραλία θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο Intercontinental Tournament World League που ολοκληρώνεται στο Περθ.

Στη διοργάνωση υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον. Μάλιστα στον τελικό Αυστραλία – ΗΠΑ θα κοντραριστούν οι δυο πολίστριες του πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακού με τις τρεις Αμερικανίδες της Βουλιαγμένης.

Οι Χάνα Μπάκλινγκ, Κίσα Γκόφερς του Ολυμπιακού στον ημιτελικό (12-8 την Κίνα) είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Γκόφερς πέτυχε δυο γκολ στα δυο πρώτα οκτάλεπτα ενώ η Μπάκλινγκ - εξαιρετική αμυντικά όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ομοσπονδία της Αυστραλίας στην ιστοσελίδα της - πέτυχε ένα τέρμα στην τρίτη περίοδο.

Οι ΗΠΑ των Στεφανία Χαραλαμπίδη, Άσλεϊ Τζόνσον (είχε 11 αποκρούσεις) και Τζόρνταν Ράνεϊ (πέτυχε δυο γκολ) της Βουλιαγμένης κέρδισε σχετικά εύκολα 14-7 τον Καναδά των Χάρη Παυλίδη, Μόνικα Έγκενς του Ολυμπιακού και ΜακΚι του Εθνικού.

Φυσικά οι ΗΠΑ είναι και το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση και αυτής της διοργάνωσης. Η Αυστραλία έχει την έδρα αλλά οι Αμερικανίδες τα τελευταία χρόνια είναι ανίκητες.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα