Πόλο: Η Εθνική ανδρών 11-7 την Ολλανδία στη Βουδαπέστη

Την πρώτη της νίκη στο τουρνουά «BENU CUP» που διεξάγεται στη Βουδαπέστη σημείωσε η Εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών που κέδισε 11-7 την Ολλανδία.

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα για την Εθνική μας ομάδα στο τουρνουά «BENU CUP» που ξεκίνησε σήμερα (30/6) στη Βουδαπέστη, στο κολυμβητήριο «Άλφρεντ Χάγιος» στο νησί της Μαργαρίτας. Η «γαλανόλευκη» κέρδισε 11-7 την Ολλανδία, έχοντας στη σύνθεσή της τους Γιάννη Φουντούλη, Άγγελο Βλαχόπουλο.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου μπήκε δυνατά και προηγήθηκε 3-0 και 5-2 αλλά η Ολλανδία απάντησε και ισοφάρισε σε 5-5 στο τρίτο οκτάλεπτο. Ο Γούνας όμως λίγο πριν από το τέλος της περιόδου έγραψε το 6-5 και στο τελευταίο οκτάλεπτο η Εθνική μας ήταν καταιγιστική.

Ο Βλαχόπουλος έγραψε το 7-5 και ο Γκιουβέτσης το 8-5 ενώ ο Γενηδουνιάς που είχε εξαιρετικά ποσοστά (3/4) έφερε τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της (9-5), καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.

Η Εθνική μας ομάδα είχε 3/7 στον παραπάνω και 2/2 πέναλτι. Οι Ολλανδοί είχαν 2/7 στον παραπάνω.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 2-4, 1-1, 5-2
Ελλάδα: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης, Γκιουβέτσης 1, Φουντούλης 2, Καπότσης, Δερβίσης, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 3, Βλαχόπουλος 2, Γαλανίδης
Ολλανδία: Βάγκενααρ, Φαν Μπέργκ, Γκμπανταμάσι 1, Φαν Χορστ 1, Φαν Ίπερεν, Λίντχουτ, Φένχαους, Νίσπελιγνκ, Μούλερ, Γιάνσεν, Κούπμαν 3, Λούκας 2, Σπάικερ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα