Εθνική Πόλο Γυναικών: Η Αλεξάνδρα Ασημάκη επέστρεψε!

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη και πάλι στην Εθνική μας ομάδα πόλο των γυναικών. Η φουνταριστή του Ολυμπιακού μετά την αποχώρηση του Γιώργου Μορφέση και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τεό Λοράντο θα φορέσει και πάλι τα «γαλανόλευκα».

Την πρώτη της συγκέντρωση με το νέο ομοσπονδιακό προπονητή Τεό Λοράντο, θα κάνει η Εθνική μας ομάδα πόλο των Γυναικών, την ερχόμενη Κυριακή (9/2), στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης, στις 10.00 το πρωί, ενόψει της προετοιμασίας της για το Προολυμπιακό τουρνουά (8-15/3, Τεργέστη).

Φυσικά από τις κλήσεις του Λοράντου ξεχωρίζει η επιστροφή της Αλεξάνδρας Ασημάκη, η οποία πριν από λίγους μήνες είχε ανακοινώσει την αποχώρησή της από την Εθνική αλλά είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γυρίσει εάν αλλάξει το τεχνικό επιτελείο.

Αυτό έγινε και έτσι η Ασημάκη θα φορέσει και πάλι το σκουφάκι της Εθνικής μας ομάδας.

Ο Τεό Λοράντος κάλεσε τις εξής 16 πολίστριες:

Ολυμπιακός: Χριστίνα Τσουκαλά, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου

ΝΟ Βουλιαγμένης: Έλενα Ξενάκη, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Χριστίνα Κότσια, Ειρήνη Νίνου, Ελισάβετ Πρωτοπαπά, Μαρία Πάτρα, Μαρίνα Κοτσιώνη


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα