Εθνική Πόλο ανδρών: Πέταξε για Τιφλίδα, δυο αλλαγές στην αποστολή

Για την Τιφλίδα αναχώρησε η Εθνική μας ομάδα πόλο των Ανδρών, όπου και θα αγωνιστεί αύριο (11/2, 17.00) με τη Γεωργία για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του φετινού World League.

Αναχώρησε για την Τιφλίδα η Εθνική μας ομάδα πόλο των Ανδρών, όπου και θα αγωνιστεί αύριο (11/2, 17.00) με τη Γεωργία για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του φετινού World League.

Η Εθνική μας ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 9-6 από την Ιταλία ενώ τη 2η αγωνιστική έκανε το ρεπό της.

Εκτός έμεινε ο τραυματίας Κώστας Μουρίκης, ο αρχηγός του Ολυμπιακού και στη θέση του κλήθηκε ο Κώστας Κάκαρης, επίσης των Πειραιωτών.

Σε σχέση με την ομάδα που συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης, εκτός έμεινε και ο Μάριος Καπότσης και κλήθηκε ο Κώστας Γκιουβέτσης της Βουλιαγμένης.

Στην αποστολή δηλαδή υπάρχουν τρεις παίκτες της Εθνικής Νέων Ανδρών που τα δυο τελευταία χρόνια σάρωσε τα πάντα. Ο λόγος για τους Κάκαρη, Γκιουβέτση και φυσικά τον Παπαναστασίου, ο οποίος ήταν και στη Βουδαπέστη.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 13 διεθνείς μας: Μάνος Ζερδεβάς, Κώστας Γαλανίδης (τερματοφύλακες), Κώστας Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κώστας Κάκαρης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Αλέξανδρος Γούνας, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Γκιουβέτσης, Άγγελος Βλαχόπουλος.

Μαζί τους, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος, ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης, ο φροντιστής Βαγγέλης Κωνσταντόπαιδος και ο μάνατζερ των Εθνικών ομάδων Αντώνης Αρώνης (αρχηγός αποστολής).

Τον αγώνα θα διαιτητεύοσυν οι Στάνκο Ιβανόφσκι (Μαυροβούνιο) και Φρανκ Όμε (Γερμανία), με παρατηρητή διαιτησίας τον Τάμας Μόλναρ (Ουγγαρία).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα