Η πολίστρια του Ολυμπιακού Κίρα Κρίστμας έφτιαξε τη δική της πισίνα! (vid, pic)

Η Καναδή πολίστρια του Ολυμπιακού, Κίρα Κρίστμας, έφτιαξε πισίνα στο σπίτι της προκειμένου να προπονείται τις ημέρες της καραντίνας.

Αθλητές σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να βρουν λύσεις για να προπονούνται στο σπίτι τους τις ημέρες της καραντίνας, καθώς λόγω της πανδημίας έχουν κλείσει τα περισσότερα αθλητικά κέντρα.

Έτσι και η Καναδή πολίστρια του Ολυμπιακού, Κίρα Κρίστμας, με τη βοήθεια των δικών της ανθρώπων και περισσότερο του πατέρα της, έφτιαξε τη δική της πισίνα από σανό!

Μάλιστα ανέβασε και σχετικό βίντεο, όπου έδωσε τις δικές της συμβουλές, εάν κάποιος επιθυμεί να δημιουργήσει το δικό του κολυμβητήριο!

Για τη δημιουργία της πισίνας (μήκος πέντε μέτρα, πλάτος δυόμισι και βάθος δύο) χρειάστηκαν 16 δέματα σανού!

Η 23χρονη πολίστρια του Ολυμπιακού, που αποκτήθηκε φέτος από την ομάδα του Χάρη Παυλίδη και στα παιχνίδια που πρόλαβε να παίξει ήταν εξαιρετική, τις ημέρες που ξέσπασε η πανδημία και έκλεισαν τα κολυμβητήρια ήταν στους δικούς της στο Κάλγκαρι.

«Να είμαι έξω από την πισίνα για πάνω από έναν μήνα ήταν μεγάλο διάστημα για μένα. Κοίταξα λοιπόν να αγοράσω μια πισίνα, αλλά οι περισσότερες από αυτές δεν είχαν μεγάλο βάθος. Έτσι αποφάσισα με τους γονείς μου να βρω μια καλύτερη λύση», είπε η Κρίστμας που είχε και τη βοήθεια του πατέρα της.

Ο Στίβεν Κρίστμας εργάζεται σε μια κατασκευαστική εταιρεία και έτσι είχε και τον εξοπλισμό αλλά και την τεχνογνωσία για να προχωρήσει με την κόρη του και να φτιάξουν μια πισίνα από σανό!

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, χρειάστηκαν 16 δέματα σανού, ενώ όπως είπε η διεθνής πολίστρια των «ερυθρολεύκων» πήρε και κολυμβητική στολή, γιατί το νερό ήταν κρύο και δεν μπορούσε να μείνει για αρκετή ώρα μέσα στη νέα της πισίνα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα