Πόλο: Στον Πειραιά η Εθνική Ανδρών, στο ΟΑΚΑ η Εθνική Γυναικών

Ύστερα από απραξία περίπου δύο μηνών, η Εθνική Ανδρών πόλο επιστρέφει σε ρυθμό προπόνησης την Πέμπτη (14/5) στο «Ανδρέας Γαρύφαλλος» στον Πειραιά. Στο ΟΑΚΑ η Εθνική Γυναικών την ίδια μέρα.

Στην πισίνα, μετά από δίμηνη απραξία, μπαίνουν και οι διεθνείς μας πολίστες την ερχόμενη Πέμπτη (14/5), με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Θοδωρή Βλάχο να καλεί 14 πολίστες στο δημοτικό Κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος» του Πειραιά, στις 9.30 το πρωί.

Από τους 14 πολίστες που θα μετάσχουν στην προπόνηση οι οκτώ είναι αθλητές του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα οι Κώστας Μουρίκης, Κώστας Γενηδουνιάς, Αλέξανδρος Γούνας, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Κώστας Κάκαρης και Μάνος Ζερδεβάς.

Στο κολυμβητήριο του Πειραιά θα βρεθούν επίσης οι Κώστας Γαλανίδης (Απόλλων Σμύρνης), Γιάννης Φουντούλης (Φερεντσβάρος), Μάριος Καπότσης (Στεάουα Βουκουρεστίου), Άγγελος Βλαχόπουλος (Έγκερ), Αλέξανδρος Παπαναστασίου (Γιουγκ Ντουμπρόβνικ), Χριστόδουλος Κολόμβος (Ένκα Τουρκίας).

Στην προπονητική δράση επιστρέφει από την ερχόμενη Πέμπτη (14/5) και η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών, με την κλήση από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Τεό Λοράντο 17 πολιστριών στο ΟΑΚΑ, ενόψει της προετοιμασίας για το Προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης που προσδιορίστηκε για τον ερχόμενο Ιανουάριο (17-24).

Οι 10 από τις 17 είναι αθλήτριες του Ολυμπιακού κι συγκεκριμένα οι Αλεξάνδρα Ασημάκη, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Χριστίνα Τσουκαλά, Άλκηστη Αβραμίδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Άλκηστη Μπενέκου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη.

Κλήθηκαν επίσης οι αθλήτριες του ΝΟ Βουλιαγμένης Χριστίνα Κότσια, Έλενα Ξενάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Μαρία Πάτρα, Έλλη Πρωτοπαπά, Μαρίνα Κοτσιώνη, Ειρήνη Νίνου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα