Ντέγιαν Σάβιτς: «Ο κορονοϊός δεν είναι αστείο»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας στο πόλο, Ντέγιαν Σάβιτς, ανάρρωσε από κορονοϊό και έκανε δηλώσεις για την περιπέτεια που είχε και την καραντίνα δύο εβδομάδων.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας στο πόλο ανδρών, Ντέγιαν Σάβιτς, ανάρρωσε από κορονοϊό και έκανε δηλώσεις για την περιπέτεια που είχε και την καραντίνα δύο εβδομάδων.

Ανακουφισμένος ο Σάβιτς μίλησε για τον κορονοϊό και πόσο υπεύθυνοι πρέπει να είμαστε όλοι μας.

Ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας ανάρρωσε ύστερα από δύο εβδομάδες καραντίνας στο σπίτι του.

Θετικός στον κορονοϊό και ο προπονητής της Σερβίας στο πόλο Ντέγιαν Σάβιτς!

«Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Πρέπει όλοι να είμαστε υπεύθυνοι. Δεν είναι αστείο. Αυτό πρέπει να καταλάβουμε», είπε με νόημα ο κόουτς της καλύτερης εθνικής ομάδας στον κόσμο την τελευταία δεκαετία.

Πόλο: Παλιός παγκόσμιος πρωταθλητής στην εντατική με κορονοϊό!

Θυμίζουμε ότι ο Σάβιτς είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό όπως και ο φουνταριστός της Εθνικής Σερβίας Νεμάνια Βίτσο, αλλά και οι δύο ανάρρωσαν χωρίς να χρειαστεί να νοσηλευτούν σε νοσοκομείο, ενώ τις τελευταίες ημέρες και άλλοι παίκτες έχουν νοσήσει, όπως ο Ντράσκο Γκόγκοφ αλλά και τρεις πολίστες της Ραντνίτσκι, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά.

Στο Βελιγράδι ο σπουδαίος άσος του παρελθόντος Μπόρις Ζλόκοβιτς παραμένει υπό παρακολούθηση σε νοσοκομείο της σερβικής πρωτεύουσας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα