Φεύγει για Γένοβα ο Ολυμπιακός

Οι πιο σημαντικές ημέρες του χρόνου, όπως είχε πει και ο Θοδωρής Βλάχος μετά την κατάκτηση του νταμπλ, έφτασαν για τον Ολυμπιακό. 

Οι «ερυθρόλευκοι» αναχωρούν αύριο (5/6) το πρωί από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τελικό προορισμό τη Γένοβα, εκεί όπου θα προσπαθήσουν αρχικά να φτάσουν στον τελικό και φυσικά το Σάββατο το βράδυ να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο μέσα στο...σπίτι της Προ Ρέκο που είναι το φαβορί της διοργάνωσης, λόγω έδρας, με ότι αυτό συνεπάγεται...

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας εδώ και επτά ημέρες κινούνται σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ, αφού μετά τη...σκούπα στους τελικούς με τη Βουλιαγμένη για το πρωτάθλημα, η προσοχή όλων στο μεγάλο λιμάνι είναι στο final 8 της Γένοβας και τον προημιτελικό με τη Σπαντάου την Πέμπτη (7/6) το απόγευμα. Κανένας δεν βιάζεται και δεν κοιτάει τα ημιτελικά αφού αυτό που έχει σημασία είναι ο αγώνας με τους Γερμανούς που μπορεί να μην γεμίζουν το μάτι αλλά είναι σκληροί και ικανοί να κάνουν τη ζημιά, σε ένα ματς χωρίς επιστροφή όπως είναι ο προημιτελικός.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή αναχωρεί το πρωί της Τρίτης (5/6) από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον προπονητή της ομάδας Θοδωρή Βλάχο. Ο Πάουλο Ομπράντοβιτς ενόψει της τρίτης διαδοχικής παρουσίας του Θρύλου, στην τελική φάση του Champions League, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Έχουμε την δυνατότητα και την ευκαιρία να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Όλο το χρόνο παίξαμε καλά και ήμασταν πρώτοι στον όμιλο. Μπορεί κάποιος να πει πως έχουμε έναν πιο εύκολο αντίπαλο στον προημιτελικό. Δεν το λέω εγώ γιατί πιστεύω πως όποιος είναι στο final 8 είναι επικίνδυνος και ικανός για την κούπα. Το καλό για εμάς είναι πως δεν έχουμε προβλήματα και πάμε όλοι υγιείς στη Γένοβα. Η ομάδα είναι έτοιμη και απόλυτα συγκεντρωμένη. Εμείς πρέπει να είμαστε επιθετικοί. Είμαστε το φαβορί. Πρέπει να σκεφτούμε όμως μόνο τη Σπαντάου και να πάμε αγώνα με αγώνα. Εάν χάσεις ένα ματς δεν έχεις άλλη ευκαιρία στο final τόνισε ο Κροάτης περιφερειακός του Ολυμπιακού, που συνέχισε λέγοντας «θυμάμαι τον κόσμο του Ολυμπιακού στη Βουδαπέστη στο final 6 πριν από δυο χρόνια. Θα έρθουν να μας δουν. Θέλω να παίξουμε καλά και να τους κάνουμε χαρούμενους».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα