LEN Euro Cup: Κλήρωσε για Βουλιαγμένη, Απόλλωνα Σμύρνης και Πανιώνιο (pic)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (17/11) το μεσημέρι η κλήρωση του LEN Euro Cup με τη συμμετοχή των Βουλιαγμένης, Απόλλωνα Σμύρνης και Πανιώνιου

Κλήρωσε σήμερα (17/11) για τις τρεις ελληνικές ομάδες που θα συνεχίσουν την Ευρωπαϊκή τους προσπάθεια για διάκριση στο LEN Euro Cup. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα για ακόμη μια σεζόν που θα τον δούμε στη φάση των ομίλων του Champions League.

Οι ομάδες χωρίστηκαν σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων ομάδων και οι δυο πρώτοι περνάνε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Πανιώνιος που επιστρέφει στην Ευρώπη, ύστερα από χρόνια, κληρώθηκε στον Α’ όμιλο με τις Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Τουρκουάν (Γαλλία), Βαζούτας (Ουγγαρία). Τα ματς θα γίνουν στη Βαρκελώνη. Δύσκολο το έργο για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Η Βουλιαγμένη είναι στον τέταρτο όμιλο και θα ταξιδέψει στη Γαλλία (Εξ-αν-Προβάνς). Θα παίξει με τη γηπεδούχο Pays d’Aix, τη Γερμανική Λούντβιχσμπουργκ και την Ελβετική Καρούζ. Φυσικά και δεν τίθεται να μείνει εκτός η ομάδα του Χρβόγιε Κόλιανιν.

Ο Απόλλων Σμύρνης, κληρώθηκε στον όμιλο της Ζόλνοκ με αντίπαλο τη γηπεδούχο και πανίσχυρη Ουγγρική ομάδα, την Ισπανική Τεράσα και το Στρασβούργο από τη Γαλλία. Η κλήρωση δεν είναι εύκολη για την ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη που δεν θα έχει σε αυτά τα παιχνίδια στη διάθεσή του και τον τραυματία Αμερικανό, Άλεξ Μπόουεν.

Οι αγώνες σε όλους τους ομίλους είναι το διάστημα 4-6/12.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα