Βαζούτας – Πανιώνιος 18-9: Άντεξε μέχρι το τρίτο οκτάλεπτο

Ο Πανιώνιος στην πρεμιέρα του στο Euro Cup στον όμιλο που διεξάγεται στην Βαρκελώνη ήταν ανταγωνιστικός για τρία οκτάλεπτα, με αντίπαλο τη Βαζούτας. Στην τελευταία περίοδο το επί μέρους σκορ ήταν 9-2 (!) υπέρ των Ούγγρων και η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχασε 18-9!

Απέναντι στην Ουγγρική Βαζούτας, ο Πανιώνιος για τρεις περιόδους στάθηκε εξαιρετικά. Η ομάδα του Κώστα Δήμου έβαλε δύσκολα στους Ούγγρους, που έχουν ρυθμό και παιχνίδια σε αντίθεση με τον «Ιστορικό» που δεν έχει αγώνες τον τελευταίο μήνα. Μόλις τις δυο τελευταίες εβδομάδες οι πολίστες του Πανιωνίου έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις!

Αυτό φάνηκε στο τελευταίο οκτάλεπτο, όπου ο Πανιώνιος έχασε και τον Σπούνερ με τρεις ποινές και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τη Βαζούτας. Έτσι με ένα επί μέρους σκορ 9-2, οι «Μαγυάροι» όχι έφτασαν στη νίκη στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Euro Cup, αλλά πήραν και μια μεγάλη διαφορά που ίσως μετρήσει για εκείνους στη συνέχεια και στην προσπάθειά τους να βρεθούν στην επόμενη φάση.

Ο Πανιώνιος με τη σημερινή (4/12) ήττα και από τη στιγμή που στον όμιλο είναι και η οικοδέσποινα Μπαρτσελόνα, μόνο με...θαύμα θα περάσει. Η πρόκριση βέβαια από την ημέρα που έγινε η κλήρωση ήταν εξαιρετικά δύσκολη.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι το Σάββατο (19.00) η Γαλλική Τουρκουάν, όπου ο Πανιώνιος θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη του νίκη στον όμιλο και ενδεχομένως τη μοναδική αφού ακολουθεί την Κυριακή η αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-3, 2-1, 9-2.

Βαζούτας: Νάγκι 6, Γκιάρφας 4, Μέζαρος 2, Άγκι 2, Σούγκαρ 1, Κόβακς 2, Πάστορ 1.

Πανιώνιος: Σπούνερ 1, Μπραΐμης 1, Καλαϊτζής 1, Δήμου 1, Μπαρακάτ 3, Καπετανάκης 1, Γαβαλάς 1.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα