Απόλλων Σμύρνης – Τεράσα 14-13: «Ζωντανός» δια χειρός Γούνα

Ο Απόλλων Σμύρνης με γκολ του Αλέξανδρου Γούνα, 36 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, επικράτησε 14-13 της Τεράσα και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro Cup.

Με ένα γκολ του Αλέξανδρου Γούνα στον παίκτη παραπάνω, 36 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, ο Απόλλων Σμύρνης πήρε τη νίκη απέναντι στην ισπανική Τεράσα με 14-13, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 7ου Ομίλου του Euro Cup στο Ζόλνοκ και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση.

Ο Απόλλων αύριο Κυριακή (12.00) παίζει με την πανίσχυρη Ζόλνοκ που είναι η διοργανώτρια του ομίλου και φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο. Βέβαια, δυο ώρες νωρίτερα η Τεράσα παίζει με τη Στρασμπούρ και από το αποτέλεσμα του αγώνα θα κριθούν πολλά. Το βέβαια είναι πως ο Απόλλων έκανε αυτό που έπρεπε το Σάββατο για να μείνει ζωντανός και τώρα την Κυριακή δεν αποκλείεται η πρόκριση να παιχθεί και στην ισοβαθμία.

Με την Τεράσα ήταν ένα παιχνίδι ανοιχτό με άμυνες ευάλωτες και με την ισπανική ομάδα να προηγείται με 2-1, 5-3, 6-4, 8-7 και 9-8. Η ελληνική ομάδα πήρε το προβάδισμα στο 17ο λεπτό της συνάντησης (10-9) και έκλεισε προηγούμενη στην τρίτη περίοδο με 13-12.

Στην τελευταία περίοδο η εξέλιξη ήταν συγκλονιστική.

Οι Ισπανοί ισοφάρισαν σε 13-13, ο Απόλλων έχασε τον Μίτροβιτς και τον Αλαμάνο με τρεις αποβολές. Όμως, ο Γούνας πήρε πάνω του την προσπάθεια, όταν η μπάλα έκαιγε και σκόραρε 36 δευτερόλεπτα πριν το τέλος με παίκτη παραπάνω, χάρισε τη νίκη στον Απόλλωνα (14-13).

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 6-5, 4-3, 1-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Γαλανίδης, Αλαμάνος 2, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Χατζηκυριακάκης 2, Τοράκης, Μίτροβιτς 1, Βιτέλλας, Μοσκόφ 4, Γούνας 3, Γωνιωτάκης, Σολανάκης 2, Καβουσανός.

ΤΕΡΑΣΑ: Μότος, Λόπες, Κάμπος, Αλαρκόν 1, Καρίγιο 2, Πριέτο, Μπαρόσο 4, Περίκας, Γκουτιέρες 4, Ντε Λέρα 1, Ροντρίγκεζ 1, Τσίκο, Σάντσεζ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα