LEN Euro Cup: Τιμωρία για Βαζούτας, στους «16» η Μπαρτσελόνα

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία υγρού στίβου συνεδρίασε και αποφάσισε να τιμωρήσει τη Βαζούτας για τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στη Βαρκελώνη. Στους «16» του LEN Euro Cup η Μπαρτσελόνα.

Η Βαζούτας τελικά τιμωρήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και δεν θα συνεχίσει στο LEN Euro Cup. Στις 16 καλύτερες ομάδες η Μπαρτσελόνα, που είχε μείνει αρχικά εκτός, μετά τα όσα απίθανα είχαν συμβεί την Κυριακή τοι μεσημέρι στη Βαρκελώνη, στον όμιλο του Euro Cup όπου μετείχε και ο Πανιώνιος.

Η Βαζούτας τιμωρήθηκε γιατί στον αγώνα με αντίπαλο την Τουρκουάν την Κυριακή, χρησιμοποίησε αντικανονικά παίκτη ως τερματοφύλακα. Οι Ούγγροι είχαν κερδίσει 7-6 και είχαν προκριθεί αλλά μετά την ένσταση των Γάλλων, οι ιθύνοντες αποφάσισαν την επανάληψη του αγώνα μετά το τέλος της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Πανιώνιος 15-5!

LEN Euro Cup: Ήττα για τον Πανιώνιο από την Μπαρτσελόνα που επίσης αποκλείστηκε με απίθανο τρόπο!

Το δεύτερο ματς ολοκληρώθηκε ισόπαλο 15-15. Ένα σκορ που άφησε εκτός στην ισοβαθμία την Μπαρτσελόνα, που όπως ήταν λογικό διαμαρτυρήθηκε έντονα για τα όσα συνέβησαν ενώ δεν έλειψε και η ένταση!

Η LEN συνεδρίασε για το θέμα που δημιουργήθηκε και τελικά τιμώρησε την ομάδα της Βαζούτας που έμεινε εκτός Euro Cup και φυσικά στη θέση της συνεχίζει η Μπαρτσελόνα.

Για την ιστορία να πούμε πως η Τουρκουάν πήρε την πρωτιά στον όμιλο γιατί ο αγώνας με αντίπαλο τη Βαζούτας, κατοχυρώθηκε υπέρ της με σκορ 10-0!

Το φοβερό είναι πως κανένας άνθρωπος της Ομοσπονδίας δεν τιμωρήθηκε για τα όσα απίθανα συνέβησαν στη Βαρκελώνη. Ούτε παρατηρητής, ούτε διαιτητές κανένας. Μόνο η Βαζούτας, με τους ανθρώπους της ομάδας να υποστηρίζουν πως είχαν το ΟΚ από τους διοργανωτές αλλά τελικά την «πλήρωσαν» και αποκλείστηκαν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα