Σκουμπάκης για το Ολυμπιακός - Μπαρτσελονέτα: «Δεν ήμασταν εμείς»

Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Σκουμπάκης μίλησε για τη συντριβή από την Μπαρτσελονέτα στον προημιτελικό του LEN  Champions League.

Θέμα συζήτησης από το βράδυ της Πέμπτης (4/6) δεν είναι ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελονέτα αλλά ο τρόπος και φυσικά το 22-9.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ομάδας, Δημήτρης Σκουμπάκης είπε: «Ήταν ένα πολύ κακό ματς για εμάς. Απλά, εμείς δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Δεν ήμασταν εμείς. Τώρα είναι πολύ αργά για να το αλλάξουμε αυτό και να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω.

Βλάχος: «Μπορείς να χάσεις αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο» (vid)

Ήταν ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Δεν πρέπει να τελειώσουμε έτσι τη σεζόν. Δεν πρέπει να φύγουμε με αυτόν τον τρόπο.

Μπαρτσελονέτα - Ολυμπιακός 22-9: Συντριβή άνευ προηγουμένου! (highlights)

Στον αγώνα με το Ανόβερο πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Το πραγματικό μας πρόσωπο. Δεν θέλουμε να τελειώσουμε έτσι τη σεζόν. Ελπίζουμε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο».

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (4/6) στις 14.00 παίζει με το Ανόβερο για τις θέσεις 5-8 και θέλει τη νίκη έτσι ώστε το Σάββατο (5/6) να αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Γιουγκ – Μαρσέιγ στην αναμέτρηση για τις θέσεις 5-6, με στόχο φυσικά την 5η θέση του LEN Champions League.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα