Πόλο: Η Μπαρτσελονέτα αποχαιρέτησε τον Τσους Μαρτίν

Η Μπαρτσελονέτα αποχαιρέτησε τον Τσους Μαρτίν, ο οποίος μετά το τέλος του LEN Champions League αποτελεί και τυπικά παρελθόν.

Παρελθόν και τυπικά από τον πάγκο της Μπαρτσελονέτα ο Τσους Μαρτίν. Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος κατέκτησε τα πάντα στην καριέρα του με την ομάδα της Βαρκελώνης, ήθελε να πει αντίο με το Champions League, αλλά μετά τη σπουδαία εμφάνιση με τον Ολυμπιακό και την πρόκριση στον ημιτελικό του Final 8, έπεσε πάνω στην Προ Ρέκο που κατέκτησε και την κούπα.

Ο Έλβις Φάτοβιτς θα είναι λογικά ο αντικαταστάτης του Τσους Μαρτίν στην Μπαρτσελονέτα ενώ ο Ισπανός όπως έχουμε πει είναι το ακλόνητο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Θοδωρή Βλάχο στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας, με τον Γιώργο Αφρουδάκη πάντως να διαψεύδει, από την πρώτη στιγμή.

Εθνική πόλο ανδρών: Ο Τσους Μαρτίν φαβορί για να αντικαταστήσει τον Βλάχο

«Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και όσα ίσως ακολουθήσουν, για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας Ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Στόχος μας, αυτή τη στιγμή, είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της Εθνικής μας Ομάδας, ώστε να εμφανιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με τις καλύτερες των προϋποθέσεων, διεκδικώντας έτσι με αξιώσεις μια μεγάλη διάκριση στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση της οικουμένης.

Ο Φάτοβιτς αναλαμβάνει την Μπαρτσελονέτα

Της παρούσης λοιπόν δεν είναι ούτε όσα διαχέονται, ούτε τα διάφορα σενάρια και η ονοματολογία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όλα στην ώρα τους και όταν πρέπει».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα