LEN Euro Cup: Πρώτος βαθμός, 9-9 με τη Βοϊβοντίνα, για την ΑΕΚ στην Ευρώπη

Πρώτος βαθμός για την ΑΕΚ στην Ευρώπη στο πόλο. Ο Βούκσεβιτς ισοφάρισε (9-9) τη Βοϊβοντίνα 29 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του αγώνα.

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, στον δικό της προκριματικό Όμιλο (Β') του Euro Cup, στο Νόβισαντ της Σερβίας και στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 9-9 με την οικοδέσποινα σερβική Βοϊβοντίνα, σε μια ιστορική στιγμή για την ομάδα καθώς κατέκτησε τον πρώτο της ευρωπαϊκό βαθμό.

Ο Βούκσεβιτς ισοφάρισε για την ΑΕΚ, 29 δευτερόλεπτα πριν από την λήξη, ενώ ο Ντιμίτριε Κριγιέστορακ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 5 γκολ.

ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ ΝΟΒΙΣΑΝΤ – ΑΕΚ 9-9

Oκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 2-2, 2-2

ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ: Γαβρίλοβιτς, Σέτκοβιτς, Μπογκντάνοβιτς 2, Μπούρσακ 2, Τιντόρ, Φρόλοβ, Πρεκόγκασιτς 2, Ραντοβάνλιγια, Ρόγκατς 1, Ραντάνοβιτς 1, Νικολόβ 1, Μπιόκανιν, Πόπαντιτς.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζαζής, Παπούκας, Κριγιέστορακ 5, Βούκσεβιτς, Δίπλαρος, Τσιστράκης 1, Τσαταλιός, Παπάκος 1, Στελλάτος, Ηλιόπουλος 2, Μανιουδάκης, Κατσινούλας.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (3/10) την ισπανική Σαμπαντέλ, στις 11.00. Οι Καταλανοί έχασαν 12-9 από τη Βαζούτας που πέρασε αφού κέρδισε και στην πρεμιέρα την ΑΕΚ με 13-6. Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη για να συνεχίσει στο LEN Euro Cup θα πρέπει την Κυριακή να κερδίσει τη Σαμπαντέλ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα