EuroLeague: Νίκησε ο Εθνικός, ισοπαλία για Βουλιαγμένη

Ο Εθνικός επικράτησε της Πασένσε με 25-4, ενώ στο 7-7 έμεινε η Βουλιαγμένη με την Πάντοβα για τα προκριματικά της EuroLeague γυναικών. 

Σε ματς -«θρίλερ» εξελίχθηκε το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του Γ' Ομίλου της προκριματικής φάσης της Ευρωλίγκας Γυναικών, το μεσημέρι της Παρασκευής (19/11), με τον ΝΟ Βουλιαγμένης να παίρνει τελικά την ισοπαλία 7-7 απέναντι στην ιταλική Πάντοβα και έναν πολύτιμο βαθμό στην υπόθεση - πρόκριση.

Μετά το πλούσιο, σε γκολ και θέαμα, πρώτο οκτάλεπτο οι δυο ομάδες έπαιξαν σκληρή άμυνα και το φτωχότερο σκοράρισμα γινόταν με διακυμάνσεις και ανατροπές. Οι Ιταλίδες προηγήθηκαν με τη Μπαρθόν 7-6 λίγο πριν από το φινάλε. Ο ΝΟΒ όμως, ισοφάρισε με τη Ριτζ στο τελικό 7-7, ένα λεπτό πριν από τη λήξη.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 0-0, 2-1, 2-3

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Άντι Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Χυδηριώτη 2, Μουστακαριά, Γιαννοπούλου 1, Ριτζ 3, Τανκέεβα, Πάτρα Μ., Ανδρεάδη, Διαμαντοπούλου, Σάντα, Αγγελίδη, Πάτρα Ε.

ΠΑΝΤΟΒΑ (Στέφανο Ποστερίβο): Τεάνι, Μπαρθόν 2, Γκοτάρντο, Μπορίσοβα 2, Κεϊρόλο 2, Κασόν, Μίγιο, Ντάριο, Αρμίτ 1, Μεγκιάτο, Σεντάνι, Γκριγκόλον, Τζιακόν.

Την πρώτη της νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα πέτυχε η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιά, στο Οπόρτο, στον δεύτερο αγώνα της για τον Δ' Όμιλο της διοργάνωσης. Η ομάδα του Μάρκο Μίσιτς επικράτησε άνετα της πορτογαλικής Πασένσε με 25-4.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν ολοφάνερη και οι «κυανόλευκες» του Πειραιά κυριάρχησαν απόλυτα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα όπου ο προπονητής του Εθνικού έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές του (σκόραραν οι 10 από τις 13). Κορυφαίες σκόρερ για τον Εθνικό οι Κοντονή και Μπάκοτς με 6 και 5 γκολ αντίστοιχα.

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 7-1, 5-2, 8-1.

Η σύνθεση και τα γκολ του Εθνικού: Σωτηρέλη, Ιωάννου 1, Χαραλαμπίδη Ιω., Ελληνιάδη 2, Κοντονή 6, Μπάκοτς 5, Χατζηκυριακάκη 2, Μπερίκου 3, Ρακιτζή 1, Γκοτζιά 1, Μπενέκου Ιόλη 1, Καραμπέτσου 3, Φερεντίνου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα