Len Champions League: Μόνος πρώτος ο Ολυμπιακός, η Μπρέσια πήρε βαθμό στο Βελιγράδι στο φινάλε

Η Μπρέσια πήρε βαθμό (11-11) στο Βελιγράδι από τη Νόβι Μπέογκραντ, πέντε δευτερόλεπτα πριν από το τέλος αλλά ο Ολυμπιακός είναι μόνος πρώτος στον Α’ Όμιλο του Len Champions League. Βολική ισοπαλία (12-12) στη Βαρκελώνη στο ντέρμπι Μπαρτσελονέτα – Φερεντσβάρος.

Ο Ολυμπιακός παρά τις τεράστιες απουσίες, όχι μόνο κέρδισε τη Γιαντράν Σπλιτ στον Πειραιά αλλά είναι και μόνος πρώτος στον Α’ Όμιλο. Η Μπρέσια στο Βελιγράδι πήρε τον βαθμό από τη Νόβι Μπέογκραντ στο τέλος (11-11) και έτσι ο νταμπλούχος Ελλάδας πάει στην Ιταλία την άλλη Τρίτη (21/12) για το ντέρμπι με την ομάδα του Αλεσάντρο Μπόβο έχοντας διαφορά δύο βαθμών!

Ολυμπιακός – Γιαντράν Σπλιτ 12-10: Πρώτος και αήττητος με Μπίγιατς και περιφέρεια...φωτιά

Βολική για τον Ολυμπιακό και η ισοπαλία (12-12) στο ντέρμπι του ομίλου στη Βαρκελώνη, ανάμεσα στην Μπαρτσελονέτα και την Φερεντσβάρος που είναι τώρα έξι βαθμούς πίσω από την ομάδα του Βλάχου.

Στο Βελιγράδι, η Μπρέσια μπήκε δυνατά, προηγήθηκε, έδειχνε ικανή να φύγει με το διπλό αλλά η Νόβι Μπέογκραντ (έχει σίγουρη την πρόκριση στο Final 8 ως διοργανώτρια) επέστρεψε και ξέφυγε στο τέλος με δύο γκολ (9-7, 10-8, 11-9).

Η Μπρέσια του Μπόβο όμως είναι σκληρή ομάδα, δεν τα παρατάει ποτέ και αφού μείωσε σε 11-10, πήρε τον βαθμό (11-11) με τον αριστερόχειρα Σέρβο Μπόρις Βαπένσκι (το καλοκαίρι γύρισε στην Ιταλία για να παίξει στην Μπρέσια) να σκοράρει στον παίκτη παραπάνω. Για τους Σέρβους ένα γκολ είχε ο Άγγελος Βλαχόπουλος.

Στη Βαρκελώνη, ο εξαιρετικός Ρώσος περιφερειακός Μερκούλοφ (έπαιζε στη Γιουγκ μέχρι το καλοκαίρι) σε νεκρό χρόνο χάρισε τον βαθμό στη Φερεντσβάρος με αντίπαλο την Μπαρτσελονέτα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (14/12): Μπαρτσελονέτα – Φερεντσβάρος 12-12, Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς – Ντιναμό Τιφλίδας 14-7, Ολυμπιακός – Γιαντράν Σπλιτ 12-10, Νόβι Μπέογκραντ – Μπρέσια 11-11.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (21/12): Μπρέσια - Ολυμπιακός (21.30), Μπαρτσελονέτα - Ραντνίτσκι (20.00), Φερεντσβάρος - Γιαντράν Σπλιτ (21.30), Ντιναμό Τιφλίδας - Νόβι Μπέογκραντ (18.00)

Η βαθμολογία (5 αγώνες): Ολυμπιακός 13, Μπρέσια 11, Μπαρτσελονέτα 7, Φερεντσβαρος 7, Νόβι Μπέογκραντ 7, Γιάντραν Σπλιτ 6, Ραντνίσκι Κραγκούγιεβατς 4, Ντιναμό Τυφλίδας 0.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα