Len Champions League: Τρίτος μαζί με Φερεντσβάρος ο Ολυμπιακός, πλησίασε η Μπαρτσελονέτα

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από την Μπρέσια στον Πειραιά και τα αποτελέσματα της Τετάρτης (9/2) στον Α’ όμιλο, είναι τρίτος μαζί με τη Φερεντσβάρος ενώ πλησίασε η Μπαρτσελονέτα

«Φωτιά» πήρε ο όμιλος…θανάτου του Ολυμπιακού στο Len Champions League. Tην Τετάρτη (9/2) τα αποτελέσματα…οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην τρίτη θέση μαζί με τη Φερεντσβάρος, ενώ πλησίασε η Μπαρτσελονέτα!

Η Φερεντσβάρος έχασε 9-7 από τη Γιαντράν στο Σπλιτ, εκεί όπου θα παίξει ο Ολυμπιακός την επόμενη αγωνιστική και έτσι παρέμεινε στους 16 βαθμούς μαζί με τους Πειραιώτες. Θυμίζουμε στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός πήρε βαθμό στη Βουδαπέστη και στον β’ γύρο περιμένει τους «πράσινους» στον Πειραιά.

Η Μπαρτσελονέτα τώρα πλησίασε στους δύο βαθμούς! Οι Καταλανοί κέρδισαν εύκολα στη Σερβία τη Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς (9-3) εκεί όπου την προηγούμενη αγωνιστική είχε χάσει ο Ολυμπιακός.

Έτσι οι Ισπανοί πλησίασαν στους δύο βαθμούς και σε δύο αγωνιστικές, ο Ολυμπιακός θα πάει να παίξει στη Βαρκελώνη.

Είπαμε πως ο νταμπλούχος Ελλάδας μετά τις δύο σερί ήττες…έμπλεξε αλλά το καλό είναι πως η Φερεντσβάρος έχασε στην Κροατία.

Οι Πειραιώτες θα πρέπει να κερδίσουν στην Κροατία την επόμενη αγωνιστική τη Γιαντράν, την ίδια ώρα που στη Βουδαπέστη θα έχουμε το ντέρμπι Φερεντσβάρος – Μπαρτσελονέτα.

Η Νόβι Μπέογκραντ που έχει σίγουρα θέση στο final 8 αλλά θέλει να αποφύγει την τέταρτη θέση για να μην παίξει στον προημιτελικό με την Προ Ρέκο που θα είναι πρώτη στον Β’ όμιλο, κέρδισε την αδύναμη Ντιναμό Τιφλίδας (19-7).

Η βαθμολογία (σε 9 αγώνες): Μπρέσια 23, Νόβι Μπέογκραντ 17, Φερεντσβάρος 16, Ολυμπιακός 16, Μπαρτσελονέτα 14, Γιαντράν Σπλιτ 9, Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς 7, Ντιναμό Τιφλίδας 0.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα