Len Champions League: Μόνος τρίτος ο Ολυμπιακός αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει (vids)

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του στο Σπλιτ είναι μόνος τρίτος στον Α’ όμιλο αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί. Τα αποτελέσματα τη 10ης αγωνιστικής, η επόμενη κρίσιμη στροφή και η βαθμολογία.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει στον όμιλο…θανάτου του Ολυμπιακού στο LEN Champions League, όπου σίγουρα μια μεγάλη ομάδα θα μείνει εκτός final 8.

Ο Ολυμπιακός είναι μόνος τρίτος στον Α’ όμιλο μετά τη νίκη επί της Γιαντράν Σπλιτ αλλά…

Η Μπαρτσελονέτα μετέτρεψε το ντέρμπι με τη Φερεντσβάρος σε…περίπατο (17-7 μέσα στη Βουδαπέστη) και περιμένει τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική στη Βαρκελώνη (30/3).

Ματς κλειδί για τη συνέχεια, με τον Ολυμπιακό να μην θέλει πάση θυσία να χάσει, την ίδια ημέρα που η Φερεντσβάρος θα παίζει εκτός έδρας με τη Νόβι Μπέογκραντ που κέρδισε μέσα στην Μπρέσια την Τετάρτη (23/3) με 16-13. Είναι στη δεύτερη θέση η Νόβι αλλά έχει σίγουρη θέση για το final 8 ως διοργανώτρια. Βέβαια μετράει η θέση που θα καταλάβει για τα…σταυρώματα αφού όλοι θέλουν να αποφύγουν την Προ Ρέκο που είναι στον άλλο όμιλο.

Τέλος η Ραντνίτσκι κέρδισε την ουραγό Ντιναμό Τιφλίδας με 17-13.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 10 αγώνες): Μπρέσια 23, Νόβι Μπέογκραντ 20, Ολυμπιακός 19, Μπαρτσελονέτα 17, Φερεντσβάρος 16, Ραντνίτσκι 10, Γιαντράν Σπλιτ 9, Ντιναμό Τιφλίδας 0.

Γίνεται αντιληπτό πως την επόμενη αγωνιστική (30/3), τα παιχνίδια Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός και Νόβι Μπέογκραντ – Φερεντσβάρος είναι όλα τα λεφτά.

Να σημειώσουμε πως ο Ολυμπιακός μετά την Μπαρτσελονέτα, θα παίξει στον Πειραιά με Φερεντσβάρος και Νόβι Μπέογκραντ και τελευταίο αγωνιστική με την ουραγό Ντιναμό Τιφλίδας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα