Μάικα Γκαρσία Γοδόι: Αμφίβολη η συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου

Η Ισπανία, αντίπαλος της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών, στην πρώτη φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου δεν αποκλείεται να παραταχθεί στο μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού χωρίς τον Μάικα Γκαρσία Γοδόι. 

Αγωνία στην Ισπανία για την κατάσταση της υγείας της Μάικα Γκαρσία Γοδόι. Η εξαιρετική φουνταριστή της εθνικής Ισπανίας και της Σαμπαντέλ, ταλαιπωρείται από σοβαρό πρόβλημα στη μέση και η συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Η σπουδαία Ισπανίδα πολίστρια, ήταν στην Ελλάδα προ ημερών για το φάιναλ φορ της EuroLeague αλλά δεν μπορούσε να βοηθήσει όπως θα ήθελε τη Σαμπαντέλ στις αναμετρήσεις με Πάντοβα, Ολυμπιακό.

Έσφιξε τα δόντια, έπαιξε αλλά όπως έλεγε και η ίδια πονούσε και δεν μπορούσε να παίξει όπως θα ήθελε. Το ίδιο συνέβη και στους τελικούς του Ισπανικού πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Ματαρό.

Η Μάικα Γκαρσία Γοδόι δεν μπόρεσε να βοηθήσει τη Σαμπαντέλ, που κατέκτησε βέβαια το πρωτάθλημα με 2-1 νίκες, όπως θα ήθελε εκείνη αφού υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τη μέση της. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Σαμπαντέλ ολοκληρώθηκαν και η Γκαρσία θα έχει την ευκαιρία αυτές τις μέρες να ξεκουραστεί. Φυσικά δεν θα είναι στο World League αλλά το μεγάλο ερωτηματικό είναι εάν θα ταξιδέψει στη Βουδαπέστη.

Η Ισπανία είναι στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα και το ντέρμπι του ομίλου θα κρίνει και την πρωτιά στο γκρουπ και φυσικά την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου.

Χειρουργείο δεν θα κάνει αλλά χρειάζεται ξεκούραση. Τουλάχιστον αυτό είπε η ίδια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με το σκουφάκι της Σαμπαντέλ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα