Κροατία: Πήρε το πρωτάθλημα η Γιουγκ των Αργυρόπουλου, Παπαναστασίου, Κάκαρη

Πρωτάθλημα στην Κροατία για τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ των Αργυρόπουλου, Παπαναστασίου, Κάκαρη. Κέρδισε 4-3 στα πέναλτι τη Γιαντράν Σπλιτ. 

Πρωταθλήτρια Κροατίας στο πόλο ανδρών, η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ των τριών Ελλήνων. Οι Στέλιος Αργυρόπουλος Κανακάκης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου και Κώστας Κάκαρης σήκωσαν πρωτάθλημα στην Κροατία, με τη Γιουγκ του Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ να φτάνει τα 17 ενώ η Μλάντοστ έχει 11, η Πριμόριε Ριέκα 2 και η ΠΟΣΚ Σπλιτ 1.

Ο τέταρτος τελικός ήταν συγκλονιστικός και κρίθηκε στα πέναλτι (4-3), με τη Γιουγκ να ισοφαρίζει λίγο πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας σε 6-6 με τον Μπένιτς. Πρώτος σκόρερ για τους πρωταθλητές ο διεθνής Έλληνας φουνταριστός Κώστας Κάκαρης (2) ενώ σκόραρε και ο Αργυρόπουλος (1). Στα πέναλτι ο Παπαναστασίου εκτέλεσε εύστοχα, το τρίτο πέναλτι. Για τη Γιαντράν Σπλιτ αστόχησαν οι Ντέλιτς, Κράγκιτς και έτσι η Γιουγκ πήρε το πρωτάθλημα στην Κροατία, έχοντας στο ρόστερ της έναν ακόμη πρώην «ερυθρόλευκο», τον σπουδαίο Κροάτη περιφερειακό Μάρο Γιόκοβιτς, ο οποίος επέστρεψε στην πατρίδα του και σήκωσε ένα ακόμη τρόπαιο.

Ο Γιόκοβιτς με τους Αργυρόπουλο, Κάκαρη έκανε νταμπλ με τον Ολυμπιακό και πριν από δύο χρόνια στην Ελλάδα ενώ πέρσι στην Μπρέσια, με συμπαίκτη τον Άγγελο Βλαχόπουλο πήρε και το πρωτάθλημα στην Ιταλία.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα