Ολυμπιακός: Ο δρόμος προς την δόξα! (μίνι-ταινία)

Σάββατο 9/6/2018… Μια ημερομηνία που καταχωρήθηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός κατακτά το Champions League επικρατώντας με 9-7 της πανίσχυρης Προ Ρέκο, μέσα στην έδρα της στη Γένοβα. Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος, αναδεικνύεται για 2η φορά πρωταθλητής Ευρώπης κατακτώντας τον 3ο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας του, πέτυχε το σπουδαίο τρεμπλ (είχε προηγηθεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδας) και ολοκλήρωσε με τρόπο ιδανικό μια μαγική σεζόν.

Το OSFP TV παρουσιάζει την… μίνι ταινία, το βίντεο-αφιέρωμα του δρόμου προς την κορυφή της Ευρώπης. Του δρόμου προς την δόξα, που περιλαμβάνει συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, πλάνα από τους αγώνες του Final 8 και από την υποδοχή των θριαμβευτών στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Θρίαμβος, άθλος, μεγαλείο, υπερηφάνεια! Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης κερδίζοντας την διοργανώτρια του Final 8 και εκ των κορυφαίων και πλούσιων ομάδων, Προ Ρέκο με 9-7 στο μεγάλο τελικό του Champions League στη Γένοβα.

Το μέγεθος της επιτυχίας είναι ανυπέρβλητο, οι στιγμές που προσφέρει ο σύλλογος μας, γεμίζοντας υπερηφάνεια τον κόσμο του και όλους τους Έλληνες, μοναδικές. Οι Πειραιώτες ήρθαν εδώ στη Γένοβα, μαζί με τους οπαδούς τους που έδωσαν δυναμικό παρών και στις 3 ημέρες της διοργάνωσης και κατέκτησαν πανηγυρικά το πρωτάθλημα Ευρώπης.

Στη δεύτερη παρουσία του σε ευρωπαϊκό τελικό τα τελευταία τρία χρόνια, ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον 3ο ευρωπαϊκό τίτλο στο πόλο Ανδρών και αναδεικνύεται για 2η φορά πρωταθλητής Ευρώπης. Έτσι ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε το τρεμπλ τη φετινή σεζόν (για δεύτερη φορά στην ιστορία του) κατακτώντας Πρωτάθλημα και Κύπελλο και Ευρωπαϊκό!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα