Champions League: Μόνο Ολυμπιακός, Μπαρτσελονέτα το δύο στα δύο (Highlights)

Η Προ Ρέκο πέρασε από το Σπλιτ κερδίζοντας 13-9 τη Γιαντράν στον Α’ όμιλο του Len Champions League. Πρώτη νίκη και για τη Ραντνίτσκι

Ολυμπιακός, Μπαρτσελονέτα είναι οι μοναδικές ομάδες στον Α’ όμιλο που έκαναν το δύο στα δύο. Η Προ Ρέκο τo βράδυ της Τρίτης (29/11) κέρδισε στο Σπλιτ τη Γιαντράν (είχε νικήσει στην πρεμιέρα 10-8 το Ανόβερο) με 13-9 και πήρε το πρώτο «τρίποντο», αφού είχε χάσει από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά με 9-7 στην πρώτη αγωνιστική.

Η ομάδα του Σάντρο Σούκνο στην τελευταία περίοδο καθάρισε οριστικά το ματς με Χάλοκ, Κανέλα (8-12) και έφτασε έτσι στην κατάκτηση της νίκης και υποχρέωσε τους γηπεδούχους στην παρθενική τους ήττα φέτος στο Champions League.

Σημαντική για την Προ Ρέκο η επιστροφή του Αλεξάνταρ Ίβοβιτς, ύστερα από περίπου πέντε μήνες, ενώ η Γιαντράν Σπλιτ προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό σε δύο εβδομάδες.

Τέλος η Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Βουλιαγμένη (9-9), κέρδισε 13-12 το Ανόβερο.

Τρία γκολ στα τελευταία δύο λεπτά πέτυχε το Ανόβερο αλλά δεν πρόλαβε να κάνει την ανατροπή, με τη Ραντνίτσκι να κάνει το ίδιο λάθος που είχε κάνει και με τη Βουλιαγμένη στην πρεμιέρα.

Πήρε μια καλή διαφορά αλλά στο τέλος την έχασε. Ο ΝΟΒ πήρε τον βαθμό στην πρεμιέρα αλλά το Ανόβερο δεν τα κατάφερε και μείωσε στο γκολ στο τέλος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες): Ολυμπιακός 6, Μπαρτσελονέτα 6, Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς 4, Προ Ρέκο 3, Γιαντράν Σπλιτ 3, Βουλιαγμένη 1, Ανόβερο 0, Ντιναμό Τιφλίδας 0.

Η επόμενη αγωνιστική (13/12): Γιαντράν Σπλιτ – Ολυμπιακός, Μπαρτσελονέτα – Ανόβερο, Βουλιαγμένη – Ντιναμό Τιφλίδας, Προ Ρέκο – Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα