Len Euro Cup: Η κλήρωση για Εθνικό και Βουλιαγμένη στα προημιτελικά

Η Ουίπεστ τον δρόμο του Εθνικού και η Έγκερ αντίπαλος της Βουλιαγμένης στα προημιτελικά του Len Euro Cup στο πόλο γυναικών.

Δύσκολη κλήρωση για Εθνικό και Βουλιαγμένη στις γυναίκες στο Len Euro Cup. Ο Εθνικός θα παίξει με την Ουίπεστ που πέρσι έφτασε στο Final 4 της EuroLeague στο πόλο γυναικών όπου και έχασε πανηγυρικά από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό.

Ο Εθνικός είχε αναμετρηθεί με την Ουίπεστ φέτος και για το Champions League και είχε χάσει στη φάση των ομίλων με 10-8 στη Βουδαπέστη, σε ένα…τρελό ματς όπου έχανε 4-0, 6-2, ισοφάρισε 8-8 αλλά δεν απέφυγε την ήττα. Στην ίδια φάση, ο ΑΝΟΓ είχε κερδίσει με 11-7 μέσα στη Βουδαπέστη και είχε πάρει την πρόκριση στην οκτάδα.

Η Βουλιαγμένη θα αναμετρηθεί με την Έγκερ, επίσης από την Ουγγαρία. Η Έγκερ ηττήθηκε την Κυριακή (15/1) από τον Εθνικό στη φάση των ομίλων.

Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιανουαρίου και η ρεβάνς στις 11 Φεβρουαρίου. Ο Εθνικός θα παίξει στην Ουγγαρία το πρώτο ματς και ρέβανς στον Πειραιά ενώ η Βουλιαγμένη στην Αθήνα θα δώσει το πρώτο παιχνίδι και ο επαναληπτικός στην Ουγγαρία.

Στα άλλα ζευγάρια, η ισπανική Τεράσα θα παίξει με τη Φερεντσβάρος από την Ουγγαρία και η γαλλική Λιλ με την ιταλική, Πάντοβα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα