Βουλιαγμένη: Δοκιμασία στο Αννόβερο

Στο Αννόβερο δοκιμάζεται απόψε (7/2, 20.00) η Βουλιαγμένη του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς.

Ο ΝΟΒ για την 7η αγωνιστική του Α’ ομίλου θέλει το θετικό αποτέλεσμα όχι μόνο για να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης, αλλά και να μην επιτρέψει στο Αννόβερο να πλησιάσει στην τετράδα.

«Είναι η τελευταία ευκαιρία για το Αννόβερο, οπότε περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μετά το φάιναλ φορ στο Κύπελλο Ελλάδας που παίξαμε είναι δύσκολο να πούμε σε τι κατάσταση θα είμαστε στο Αννόβερο. Πιστεύω ότι είχαμε αρκετό χρόνο για να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας για ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε ο προπονητής του ΝΟΒ, Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς.

Αισιόδοξος ο Αμερικανός άσος της Βουλιαγμένης, Ντίλαν Γούντχεντ: «Είναι ένας μεγάλος αγώνας για την ομάδα μας. Πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση και να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και στα τέσσερα οκτάλεπτα. Εάν παίξουμε μαζί ως ομάδα με πλήρη ενέργεια και προσπάθεια, είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να επιστρέψουμε με τη νίκη».

Το Αννόβερο έχει μόλις μία νίκη στις έξι πρώτες αγωνιστικές, κι αυτή είναι στην Τιφλίδα με αντίπαλο την ουραγό Ντιναμό (14-11). Οι Γερμανοί στην έδρα τους έχουν χάσει από Ολυμπιακό, Προ Ρέκο και Γιαντράν Σπλιτ, αλλά μόνο οι Πειραιώτες νίκησαν εύκολα (16-7).

Ακόμη και οι πρωταθλητές Ευρώπης δυσκολεύτηκαν να περάσουν από το Αννόβερο (11-8), ενώ η Γιαντράν Σπλιτ επικράτησε 10-8.

Ο προπονητής Κάρστεν Σιχάφερ είπε: «Είναι άλλο ένα μεγάλο και σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Παίζουμε τα δύο επόμενα ματς με τη Βουλιαγμένη (σ.σ. στην πρεμιέρα του β’ γύρου στην Αθήνα) και θα είναι καλό να ξεκινήσουμε το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας με νίκη».

Ο διεθνής Κροάτης Χρβόγιε Μπένιτς τόνισε: «Η Βουλιαγμένη είναι πολύ καλή ομάδα.Το πιο δυνατό της προσόν της είναι η υπομονή, ενώ παίζουν τις επιθέσεις τους μέχρι το τέλος με γρήγορες πάσες. Φυσικά, θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, είναι πολύ σημαντικό για εμάς και τρεις βαθμοί θα μας βάλουν στο παιχνίδι για το φάιναλ 8».

Η σημερινή αγωνιστική (7η) για τον Α’ Όμιλο: Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς (17.30), Ντιναμό Τιφλίδας – Προ Ρέκο (17.00), Αννόβερο – Βουλιαγμένη (20.00), Γιαντράν Σπλιτ – Μπαρτσελονέτα (20.00).

Η Βαθμολογία (σε 6 αγώνες): 1. Προ Ρέκο 15, 2. Ολυμπιακός 15, 3. Μπαρτσελονέτα 15, 4. Ραντνίτσκι 8, 5. Βουλιαγμένη 7, 6. Γιαντράν Σπλιτ 7, 7. Αννόβερο 3, 8. Ντιναμό Τιφλίδας 0.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα