Euro Cup Πόλο: Τεράστια πρόκριση του Πανιωνίου στα ημιτελικά, 7-6 την Οραντέα στα πέναλτι!

Ο Πανιώνιος προκρίθηκε στους «4» του Euro Cup Ανδρών στο πόλο με 7-6 στα πέναλτι στην έδρα της ρουμανικής Οραντέα, μετά το 13-8 σε βάρος του στην κανονική διάρκεια του ματς!

Σπουδαία πρόκριση για την ομάδα πόλο ανδρών του Πανιωνίου στα ημιτελικά του Euro Cup, έστω και αν χρειάστηκε την ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι απέναντι στην Οραντέα!

Η ρουμανική ομάδα ανέτρεψε τα -5 γκολ του πρώτου αγώνα στη Νέα Σμύρνη (10-5 υπέρ του Πανιωνίου) τελειώνοντας το ματς με σκορ 13-8, ωστόσο στα πέναλτι οι «κυανέρυθροι» ήταν αυτοί που επικράτησαν με 7-6!

Στα πέναλτι ο Πανιώνιος δεν είχε διαθέσιμους να σουτάρουν τους Κοπελιάδη, Καλαϊτζή, Μουρατίδη και Μπουζαλά, καθώς είχαν αποβληθεί. Ο Γούνας ευστόχησε για το 0-1, με τον Νεγκρεάν να ισοφαρίζει σε 1-1. Ο Γκιουβέτσης ευστόχησε για το 1-2, με τον Ιλίσιε να κάνει το 2-2.

Ο Νταλάπας όμως έκανε το 2-3 και ο Ασάνοβιτς ισοφάρισε σε 3-3. Ο Καπετανάκης στη συνέχεια ευστόχησε για το 3-4, ο Τσαμπό ισοφάρισε σε 4-4, με τον Παπάκο να γράφει το 4-5 και το Ντραγκομιρέσκου το 5-5.

Στη συνέχεια ο Γούνας ευστόχησε για το 5-6 και ο Νεγκρεάν για το 6-6. Ο Γκιουβέτσης ευστόχησε ξανά για το 6-7 και ο Λιμαράκης απέκρουσε το πέναλτι του Ιλίσιε και έστειλε τον Πανιώνιο στην 4άδα.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-4, 3-2, 3-1. Πέναλτι: 6-7.

ΟΡΑΝΤΕΑ (Τσιπριάν Τσιμπιάνου): Τιτς, Ασάνοβιτς 4, Νεγκρεάν 5, Γκεόργκε 1, Σάμπο 2, Ιλίσιε 2, Λουντσάν, Ντραγκομιρέσκου 2, Κολoντρόβτσι 2, Βάνσικ, Ζενκ 1, Ρέμες, Γκαβρίς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 3, Μπιτάτζε, Νταλάπας 2, Καλαϊτζής, Μουρατίδης, Παπάκος 2, Γούνας 5, Κανελλόπουλος, Καπετανάκης 3, Αναγνώστου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα