Champions League: Η Νόβι των Βλαχόπουλου, Σκουμπάκη κέρδισε 14-13 τη Φερεντσβάρος του Αργυρόπουλου

Η Μπρέσια στον Β’ όμιλο του Len Champions League παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Νόβι Μπέογκραντ των Βλαχόπουλου, Σκουμπάκη κέρδισε 14-13 τη Φερεντσβάρος του Αργυρόπουλου – Κανακάκη.

Στον Β’ όμιλο η Μπρέσια το βράδυ της Τρίτης (28/2) κέρδισε 14-10 τη Σπαντάου και παραμένει στην κορυφή. Η ομάδα του Αλεσάντρο Μπόβο ήταν καλύτερη, ξέφυγε 13-6 και απλά στο τέλος η Σπαντάου του Σάκη Κεχαγιά μάζεψε τη διαφορά.

Η Νόβι Μπέογκραντ επικράτησε 14-13 της Φερεντσβάρος στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής. Για τους Σέρβους σκόραρε ο Δημήτρης Σκουμπάκης ένα τέρμα ενώ ο Άγγελος Βλαχόπουλος δεν βρήκε δίχτυα. Για τη Φερεντσβάρος ο Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης σκόραρε μία φορά.

Σημαντική νίκη για τη Γιουγκ (13-8 την Όρβοσι) με τον διεθνή φουνταριστό Κώστα Κάκαρη να έχει δυο γκολ. Με αυτή τη νίκη η Γιουγκ ξέφυγε από την 5η θέση και όπως όλα δείχνουν η τετράδα μόνο με «θαύμα» θα…σπάσει.

Η Μαρσέιγ επικράτησε 9-6 της Σαμπαντέλ στον άλλο αγώνα του ομίλου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 9 αγώνες): 1. Μπρέσια 24, 2. Νόβι Μπέογκραντ 22, 3. Φερεντσβάρος 18, 4. Γιουγκ 14, 5. Σπαντάου 8, 6. Μαρσέιγ 7, 7. Όρβοσι 6, 8. Σαμπαντέλ 4.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα