Πρίμορατς Κότορ - Πανιώνιος 9-10: Μεγάλο διπλό δια χειρός Μοσκόφ - Μόνη πρώτη η Ορτίτζια

Ο Πανιώνιος με γκολ του Νικολά Μοσκόφ 33 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος κέρδισε μέσα στο Μαυροβούνιο την Πρίμορατς Κότορ με 10-9, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro Cup.   

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τον Πανιώνιο στη φάση των ομίλων του Euro Cup. Με τον Μαυροβούνιο Νικολά Μοσκόφ να κάνει μεγάλο ματς, η ομάδα της Νέας Σμύρνης κέρδισε 10-9 μέσα στο Κότορ την Πρίμορατς και είναι ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Ο Πανιώνιος στο «καυτό» Κότορ μπήκε δυνατά, είχε το προβάδισμα στα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου ήταν μπροστά με 4-2. Μέσα σε τρία λεπτά η Πρίμορατς με 3-0 σερί πέρασε μπροστά με 5-4 αλλά ο Πανιώνιος ήταν αυτός που στο ημίχρονο προηγούνταν (!) με δυο τέρματα του Μαυροβούνιου Νικολά Μοσκόφ (5-6).

Ο ίδιος, 2.51 πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου έγραψε το 5-7 για τον Πανιώνιο που έπαιζε καταπληκτική άμυνα και έλεγχε τον αγώνα. Στο τέλος της περιόδου όμως δέχθηκε ένα 2-0 σε λιγότερο από ένα λεπτό και έτσι οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν (7-7).

Μάλιστα στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου πέρασαν και μπροστά (8-7), με τους Γκιουβέτση, Ουκρόπινα όμως να βάζουν ξανά σε θέση οδηγού τον «Ιστορικό» (8-9). Θρίλερ στο Κότορ με τον Νεμάνια Βίτσο να ισοφαρίζει εκ νέου (9-9, 2.50 πριν από το τέλος).

Ο Μαυροβούνιος άσος του Πανιωνίου, Νικολά Μοσκόφ ήταν αυτός που 33 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος έγραψε το 9-10 για την ομάδα της Νέας Σμύρνης που στη συνέχεια έβγαλε την άμυνα με παίκτη λιγότερο.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-3, 2-1, 2-3.

Πρίμορατς Κότορ: Κράλι, Μπργκούλιαν 1, Μάρκοβιτς 2, Γκόπτσεβιτς, Μίρσιτς, Λάμπι 1, Περόφ, Κάστροπ, Βίτσο 2, Βούτσκοβιτς 1, Τσέτκοβιτς, Στανόγιεβιτς 1, Ισλαΐμοβιτς.

Πανιώνιος: Γαλανίδης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Παπάκος, Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 5, Μουρίκης, Γούνας, Ουκρόπινα 2, Καπετανάκης, Λιμαράκης.

*Στο άλλο ματς του ομίλου (Δ’), η Ορτίτζια κέρδισε 12-11 εκτός έδρας την Τριέστε στον ιταλικό εμφύλιο και έκανε το δύο στα δύο.
Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες): 1. Ορτίτζια 6, 2. Πανιώνιος 3, 3. Πρίμορατς Κότορ 3, 4. Τριέστε 0.
Η επόμενη αγωνιστική (2/11): Ορτίτζια - Πρίμορατς Κότορ, Πανιώνιος – Τριέστε.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα