Βουλιαγμένη - Μαρσέιγ 9-12: Αποκλεισμός από τη συνέχεια του Champions League

Η Βουλιαγμένη γνώρισε την ήττα με 12-9 από τη Μαρσέιγ στη Βάρη και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League στο πόλο ανδρών.

Τέταρτη ήττα σε ισάριθμα ματς για τη Βουλιαγμένη στον Δ’ όμιλο του Champions League στο πόλο ανδρών. Ο ΝΟΒ έχασε 12-9 από τη Μαρσέιγ στη Βάρη, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League και θα συνεχίσει στο Euro Cup.

Η Βουλιαγμένη παρά τις απουσίες (Καπότσης, Γούντχεντ) μπήκε καλά στο παιχνίδι και είχε τον έλεγχο. Ξέφυγε με δυο τέρματα (4-2, 5-3, 6-4) και στα μέσα της δεύτερης περιόδου ήταν μπροστά με 7-4! Απάντησε άμεσα η Μαρσέιγ με ένα 3-0 και στο ημίχρονο έφερε τον αγώνα στα ίσα (7-7). Εκεί ουσιαστικά κρίθηκαν τα πάντα, αφού από τη στιγμή που η Μαρσέιγ επέστρεψε από το 7-4, κυριάρχησε και έφτασε εύκολα στη νίκη, με τον ΝΟΒ να μην έχει λύσεις. Έτσι η Μαρσέιγ κέρδισε 12-9 και είναι μέσα στο κόλπο της πρόκρισης από τον Δ' όμιλο.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-4, 0-2, 2-3

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Σπάχιτς 2, Καλογερόπουλος 1, Αλμύρας 1, Ούμποβιτς 3, Παπασηφάκης 1, Σαπουνάκης, Καστρινάκης 1, Χατζής, Κουρούβανης, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Λάζοβιτς, Ανγκιάλ, Κρουσιγιάτ 1, Σπάιτς, Πρλαΐνοβιτς 1, Βερνό 4, Βελότο 1, Μπουέ, Μάνχερτζ 3, Μποντέγκας 1, Βουκίτσεβιτς 1, Βανπεπερστραέτ, Χοβανίσιαν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα