Γαλανόπουλος: «Στον αθλητισμό ότι δίνεις παίρνεις»

Την προετοιμασία του για τον αυριανό (23/11, 21:00) αγώνα με τη Χόνβεντ στο Σεράφειο, τον τελευταίο εντός έδρας για φέτος στην Ευρώπη, ολοκληρώνει απόψε (22/11) ο Απόλλων Σμύρνης.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας του Απόλλωνα Σμύρνης, Στέφανος Γαλανόπουλος δήλωσε για το κίνητρο στον αυριανό (23/11) αγώνα με τη Χονβεντ:

«Σίγουρα το κίνητρο σε κάθε ματς είναι η νίκη, παρότι δεν έχουμε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το μόνο μας ενδιαφέρον είναι να έχουμε τουλάχιστον μία νίκη στον όμιλο έτσι όπως πήγε η χρονιά στην Ευρώπη. Σίγουρα είναι ένα ματς που θέλουμε να το αντιμετωπίσουμε σοβαρά. Είναι ένα ευρωπαϊκό ματς, είναι ένα ματς που καλώς ή κακώς θα γραφτεί στην ιστορία, οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων έχοντας πάρει μία νίκη, όπως θέλουμε και όπως έχουμε προετοιμαστεί, θεωρώ ότι αποχωρώντας από την Ευρώπη θα είμαστε τουλάχιστον με τρεις βαθμούς. Οπότε θα έχουμε μια έξοδο λίγο πιο γλυκιά όσο και αν αυτό ακούγεται λίγο λάθος. Με αυτά που μας μείναμε πρέπει να κοιτάμε τη νίκη και ακόμη και τους βαθμούς που θα συγκεντρώσουμε στην Ευρώπη να τους κρατήσουμε ως θετικό όπλο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και της Ελλάδας»

Σε ερώτηση για το αν ο Απόλλων δικαιούταν κάτι παραπάνω βάσει των καλών του εμφανίσεων σε αυτόν τον πολύ απαιτητικό όμιλο απάντησε:

«Το αν δικαιούταν… Το ρήμα είναι λίγο περίεργο διότι στον αθλητισμό ότι δίνεις παίρνεις, καλώς ή κακώς. Εντάξει είχαμε κάποιες εμφανίσεις, διεκδικώντας όλα τα ματς. Ήμασταν στα περισσότερα στο γκολ, σίγουρα μπορούσαμε ειδικά στα πρώτα τρία ματς να έχουμε συγκεντρώσει βαθμούς, δεν το κάναμε οπότε δεν μπορώ να πω ότι δικαιούμασταν κάτι γιατί η εικόνα μας έδειξε κάτι άλλο.

Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε έχουμε αυτά τα ματς τώρα και του Πρωταθλήματος και στην Ευρώπη τα δύο σημαντικά ματς, στα οποία πρέπει να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε – και για την Ελλάδα μιλάω – κι έπειτα να προετοιμαστούμε αναλόγως, να βελτιώσουμε όσα λάθη έγιναν και στα ματς στην Ευρώπη όπου γνωρίσαμε τις ήττες, ούτως ώστε να ανταπεξέλθουμε στους επόμενους αγώνες του Πρωταθλήματος και να διεκδικήσουμε ότι υψηλότερο μπορούμε».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα