Ξέφυγαν Γιουγκ, Βερόνα στον όμιλο του Ολυμπιακού

Γιουγκ και Βερόνα είναι οι μοναδικές ομάδες στον όμιλο του Ολυμπιακού που έκαναν απόψε το δύο στα δύο.

Στον β’ όμιλο βρίσκεται ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός. Έναν όμιλο, όπου όπως είναι γνωστό θα δώσει σε τρεις ομάδες την πρόκριση στο final 8 καθώς η μία θέση είναι…καπαρωμένη από το Ανόβερο (περνάει στην τελική φάση ως διοργανώτρια ομάδα). Φυσικά είμαστε ακόμη στην αρχή αλλά θα πρέπει άμεσα ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα (την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τη Σπαντάου) και να μην επιστρέψει σε Γιουγκ, Βερόνα να ξεφύγουν περισσότερο.

Η ομάδα του Ντουμπρόβνικ κέρδισε εύκολα για τη 2η αγωνιστική και τη Γιαντράν Σπλιτ με 13-6, με τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου να διαμορφώνει το τελικό σκορ με το ένα γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση. Στην Ιταλία, η Βερόνα μετά τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, κέρδισε σήμερα το βράδυ και τη Ζόλνοκ (7-5). Τη νικήτρια του Τσάμπιονς Λιγκ για τη σεζόν 2016-17 και οι γείτονες είναι στην κορυφή μαζί με τη Γιουγκ. Από εκεί και πέρα, η Μλάντοστ κέρδισε στο Ζάγκρεμπ τη Σπαντάου (επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού) πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 9-7.

Η Προ Ρέκο το ντέρμπι

Στον Α’ όμιλο, η Προ Ρέκο πήρε την Μπρέσια σε ένα ακόμη ντέρμπι στην Ιταλία. Η ομάδα του Ρούντιτς επικράτησε εκτός έδρας 9-8 των «λιονταριών» του Μπόβο σε έναν αγώνα όπου είχε συνολικά 32 αποβολές (!). Η Προ Ρέκο ξεκίνησε λοιπόν με δύο στα δύο, όπως και η Μπαρτσελονέτα που πέρασε απόψε από το Βελιγράδι (14-3 τον αδύναμο Ερυθρό Αστέρα). Τέλος η Έγκερ με τον Άγγελο Βλαχόπουλο να σημειώνει τα δυο τελευταία γκολ της ομάδας, επικράτησε 12-10 της Ντιναμό Μόσχας. Η Φερεντσβάρος που θα βρει απέναντί του στον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης ο Ολυμπιακός στις 30/11, νίκησε εκτός έδρας τη Στεάουα Βουκουρεστίου με 9-6 (σκόραρε και ο Καπότσης για τους Ρουμάνους).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες):

Α’ ΟΜΙΛΟΣ:

Προ Ρέκο 6

Μπαρτσελονέτα 6

Φερεντσβάρος 6

Μπρέσια 3, Έγκερ 3

Στεάουα Β. 0

Ντιναμό Μόσχας 0

Ερυθρός Αστέρας 0

Β’ ΟΜΙΛΟΣ:

Γιουγκ 6

Βερόνα 6

Μλάντοστ 4

Ζόλνοκ 3

Ανόβερο 2

Ολυμπιακός 1

Σπαντάου 0

Γιαντράν Σπλιτ 0


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα