Ελευθεριάδου: «Υπάρχει μεγάλη προσμονή για το ματς με τη Βουλιαγμένη»

Δηλώσεις αναφορικά με τον «ελληνικό εμφύλιο» του Champions League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη παραχώρησε η Νικόλ Ελευθεριάδου.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βουλιαγμένη (9/3, 16:00) για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League στο πόλο γυναικών με φόντο την πρόκριση σε ένα ακόμα Final 4.

Οι «ερυθρόλευκες» έχοντας το 4 στα 4 στο όμιλο στοχεύουν στη νίκη κόντρα στη δεύτερη του ομίλου Βουλιαγμένη για να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στο Final 4.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου μίλησε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση τονίζοντας την προσμονή που έχουν οι «ερυθρόλευκες» για το ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Υπάρχει μεγάλη προσμονή για αυτό το ματς, σίγουρα επειδή μετά από καιρό, θα παίξουμε και θα μπούμε στους ρυθμούς των ευρωπαϊκών αγώνων, αλλά και επειδή βαθμολογικά, μια πιθανή νίκη αύριο (σ.σ. σήμερα), θα μας δώσει το εισιτήριο για το Final-4, οριστικά. Επομένως, η ομάδα είναι έτοιμη και προετοιμασμένη για αυτό το ματς, έχουμε δουλέψει αρκετά καλά. Είμαστε καλά προετοιμασμένες, παρότι δεν είναι πολύς ο καιρός που είμαστε όλες μαζί στον Ολυμπιακό, μετά τη διακοπή που υπήρξε».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα