Κραβαρίτης: «Να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Το μήνυμα του προπονητή του Ολυμπιακού, Δημήτρη Κραβαρίτη, για τη μάχη της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού στο Final-4 του Champions League στη Βαρκελώνη.

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού αναχώρησε σήμερα από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό την Ισπανία, για το Final-4 του Champions League. Το Σάββατο (20/4, 15:00), τα κορίτσια του Θρύλου θα αντιμετωπίσουν την ισπανική Ματαρό στη Βαρκελώνη, για τον ημιτελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με στόχο την πρόκριση στον κυριακάτικο (21/4) τελικό.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Δημήτρης Κραβαρίτης, δήλωσε:

«Παίζουμε πολλά παιχνίδια, Τετάρτη-Σάββατο, οπότε δεν έχουμε το περιθώριο να σκεφτόμαστε πολλά πράγματα. Απλά δουλεύουμε συνέχεια. Το τελευταίο ματς που δώσαμε ήταν κόντρα στον Εθνικό, μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία δεν τα παρατάει. Προηγηθήκαμε 10-5, μπορούσαμε να το έχουμε καθαρίσει με ένα πέναλτι και δύο εύκολες φάσεις, αλλά είδαμε πως γύρισε. Στο γυναικείο πόλο συμβαίνουν αυτά, η ψυχολογία και τα σκορ εναλλάσσονται εύκολα.

Στο μυαλό μας είναι το Final-4. Εκεί, θα δώσουμε κάποια παιχνίδια διαφορετικά, άλλα παιχνίδια. Μονό το ματς με τη Ματαρό, νοκ άουτ, έχουμε αντιληφθεί πλήρως τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε. Παίζουμε με μία πάρα-πάρα πολύ καλή ομάδα, γεμάτη. Από εκεί και πέρα, θα δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε, τον καλύτερό μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ό,τι έχουμε δουλέψει, ώστε να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα