Νικολαΐδης: «Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το ματς»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Νικολαΐδη αλλά και του Χέρβο Κόλιανιν μετά τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της Φερεντσβάρος. 

Αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Final-4 του Champions League στη Μάλτα, πραγματοποίησε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού! Οι νταμπλούχοι νίκησαν με 10-8 την -αήττητη έως σήμερα (23/4) σε όλες τις διοργανώσεις- Φερεντσβάρος στο Παπαστράτειο, για την 4η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Champions League και έφτασαν τους εννιά βαθμούς, «σκαρφαλώνοντας» στην κορυφή του ομίλου (σε ισοβαθμία με τους Ούγγρους).

O Δημήτρης Νικολαΐδης που επέστρεψε έπειτα από δυόμιση μήνες δήλωσε πως: «Μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το ματς για τη συνέχεια της ομάδας μας. Αυτή νίκη δείχνει σε όλους και στους φιλάθλους μας πόσο πολύ θέλουμε την πρόκριση στο ευρωπαϊκό Final-4. Παίξαμε πολύ καλά από την αρχή. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου στην επιστροφή μου. Δυο μήνες πάρα πολύ δύσκολοι για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα. Κοιτάμε τη συνέχεια, έχουμε ένα δύσκολο ματς στην Βαρκελώνη εκτός, θα πάμε να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό, για να καταφέρουμε στο τέλος να φτάσουμε στο υψηλότερο σκαλί, που είναι ο μεγαλύτερος στόχος που έχουμε».

Ο Χέρβο Κόλιανιν με τη σειρά του τόνισε: «Σήμερα, κάναμε μια μεγάλη νίκη. Το θέλαμε πολύ. Συγχαρητήρια στην ομάδα, συγχαρητήρια στους παίκτες, γιατί σήμερα δώσανε όλη τους την ενέργεια, για να καταφέρουμε να πάρουμε αυτή τη νίκη».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα