«Σίφουνας» η Εθνική Εφήβων, 30-4 την Τσεχία

Η Εθνική Εφήβων για ακόμη μια αγωνιστική ήταν καταιγιστική καθώς νίκησε 30-4 την Τσεχία  για την 3η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων. 

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Εφήβων επικράτησε της Τσεχία με 30-4, στην 3η αγωνιστική της προκριματικής φάσης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων.

Οι Έλληνες πολίστες έδειξαν από το ξεκίνημα του αγώνα την ανωτερότητά τους, αποκτώντας στο ημίχρονο διαφορά 9 τερμάτων (12-3). Η Τσεχία δεν κατάφερε να γίνει απειλητική σε κανένα σημείο του αγώνα, με το τελικό σκορ να είναι 30-4 υπέρ της Εθνικής μας ομάδας. Πρώτος σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε ο Χαλυβόπουλος με 8 γκολ.

Επόμενος και τελευταίος αγώνας της Ελλάδας στην προκριματική φάση είναι την Παρασκευή (3/5, 20.30), κόντρα στην οικοδέσποινα του ομίλου Μάλτα, όπου πιθανότατα οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την πρώτη θέση, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση.

ΤΣΕΧΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 4-30

Τα οκτάλεπτα: 3-4 , 0-8 , 0-7 , 1-11

Τσεχία: Ακμάλοφ, Κράλ, Κίζεκ, Σόκορ 1, Κριζ 1, Κούρντα 1, Ιβάνοβιτς 1, Κούμπα, Πάρομπεκ, Χόλα, Μίκα, Σπίντλερ, Χβόικα

Ελλάδα: Ανδρεάδης, Βλάσσης 1, Γκίλλας 3, Μπέλεσης 1, Καρακούρος 5, Χαλυβόπουλος 8, Ζουρίδης, Σγουρίδης 4, Κατσαγούνος 2, Κουγιούνης, Τσατάλιος 2, Γαλάνης 4, Σύρμας


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα