Κόντρα στη Βερόνα για το φινάλε των ομίλων ο Ολυμπιακός

Η 14η και τελευταία αγωνιστική του Champions League διεξάγεται την Τετάρτη (15/5, 20.00), με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Βερόνα.

Η αυλαία της φάσης των ομίλων του Champions League, πέφτει την Τετάρτη (15/5) με τη διεξαγωγή της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής, στο πλαίσιο της οποίας ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», τη Βερόνα (20:00). Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στο Final 8 και ισοβαθμούν στη 2η θέση με 27 βαθμούς με τους Ιταλούς οι οποίοι υπερτερούν λόγω της νίκης τους στην πρεμιέρα.

Σε περίπτωση επικράτησης, ο Ολυμπιακός θα είναι αυτός που θα τερματίσει στη 2η θέση ενώ μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν και για την πρωτιά αν ηττηθεί η πρωτοπόρος Γιουγκ που βρίσκεται στην κορυφή με 29 βαθμούς, στην έδρα της από τη Σπαντάου. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο, ο οποίος υπολογίζει τις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Μανώλης Ζερδεβάς.

*Στην αναμέτρηση με τη Βερόνα, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Kάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα